Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
< Poruku je uredio acudesa RR -- 1.8.2010 18:36:52 >
02.02.2008, 11:30
Emina*
1639
Jupajdi, e svaka ti čast.... Stranica je prelijepa.. Ja jos uvijek nemam djece, cekam jednu malenu, ali mi se stranica zaista dopala....
02.02.2008, 14:02
makana
772
svaka čast već sam isprintala toliko toga da mogu da napravim deset bojanki hihihi a kada vidi fifi hehhehe ne mogu nid a zamislim sada reakciju voli je baš hvala na stranici jupajdi pusa
02.02.2008, 14:15
kiša
163
Ma i meni je dobro doslo ovo za mog malog rodjaka,3 su mu godine i bas ce se obradovati,ma joj ima svega dodje mi da i ja bojim heheheheh
03.02.2008, 13:12
travnicanka
450
E bas super....ti si pravo od koristi na ovom forumu i puna ideja!!! Hvala puno!!!! Pusa tebi i Eminu!!!
03.02.2008, 13:51
jupajdi
435
Super, drago mi je da vam se sviđa, a još više da se djeci svidi. Mi dosta vremena provodimo bojeći, crtajući, jer tako razvija maštu i dosta je kreativniji. Pusa svima.
03.02.2008, 13:58
travnicanka
450
Hej draga...nisam te cula ima sto godina!!! Kako si kako trudnoca napreduje?
Ja i Ajla isto jako puno bojimo....a oni u vrticu puno crtaju i boje pa neki dan mi kazu da je jako precizna i lijepo boji....ja kontam kako nebi kad non stop nesto crta i boji. Moj frizider je pun Ajlinih djela iz vrtica koji su izlozeni 24 sata
03.02.2008, 14:03
jupajdi
435
Neka ih, neka crtaju. I Emin iz vrtića donosi svaki dan crteže, ne znam ni gdje ću ih. Jednog dana im to treba pokazati. A ja sam hvala Bogu bolje. Mučnine su smanjile. Bila sam pravo bolesna, ako se to može reći u trudn oći. Doktor mi rekao da moram u bolnicu, jer sam puno povraćala. Izgubila 5 kg. Ali sam ga premuntala, jer mi se nikako nije išlo u bolnicu, pa sam infuzije primala u ambulanti. Sada sam puno bolje. Počela sam jesti, i već se počeo pomlo nazirati stomačić. Puno ljubi djecu
04.02.2008, 12:33
travnicanka
450
E bas mi je zao!!! Nisam ni znala vidim dugo si nisi javljala. Bitno je da si sada bolje,sad ce se apetit vratiti kako bebis bude rastao. Cuvaj se i pusa Eminu malom slikaru!!!
04.02.2008, 12:54
Blue rose RR
4361
jupajdi žao mi je zbog tvoje bolesti, ali ne daš se ti haman si pravi borac...neka,neka...
I da kažem bojanke su super, valja sjesti jedan dan i pripremati ih, a ona moja je li se dočepala bojica, sve završe u njenim ustima sa riječima" mmmm mama ovo je bobjo" i počne se trljati po stomačiću...
uh, i onda moram da sakrivam od nje...
04.02.2008, 14:28
vaga
138
Svaka čast na preporuci upravo sam isprintala nekoliko bojanki. Ja još uvijek nemam svoju dječicu ali isprintala sam za djecu od jetrve, ima da se oduševe svo troje.
Hvala ti i nadam se da si dobro.
___________________________________________ Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija 9 g. braka
Covjek snuje Bog određuje
03.09.2008, 14:54
bebacha
1170
moja je jos mala za bojanke ali bi htjela da joj isprintam pa nek stoje.samo mi treba savjet.htjela bi ih lijepo i sastaviti pa cime da to uradim a da se ona nemoze povrijedit
03.09.2008, 18:03
ebru
456
Jedino sto mi pada na pamet je da ih sastavis heftaricom...par komada pa opet
i meni je to palo na pamet ali sam se onda sjetila kako se one brzo izvuku
03.09.2008, 21:12
ebru
456
Pa zato sam i napisala par listica i manja je mogucnost da se rastave Ja sam bas skinula neki dan bajku ali je format A5 pa tako da je ispalo kao mala sveska,pretpostavljam da su te bojanke A4 format...ma zalijepi onda ljepilom za papir,ionako ce bit papirica na sve strane
Ima opcija na google-u kada trazite neku sliku da Vam izbaci smao crno bijele, pa vecinom se mogu koristiti za bojenje....Pogledajte medju alatima....nadam se da sam ovo objasnila kako treba
03.01.2014, 20:55
dana.i
19
Hvala puno na idejama. Vidjela sam zanimljivu bojanku u Mercatoru u knjizari. Dobijes tempere i potrebne boje , upute kako da bojis sliku, npr. maca. Ja sam to kupila rodicinoj kćerci i zaista jeoj je bilo interesantno :)