cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Bijela tacka na kozi bebe

clock-img

22.08.2011, 22:00

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jeli se neko suocavao s tim ? user posted image
Na bebici sam primijetila jednu minijaturnu bijelu tackicu s lijeve strane stomaka, njoj je sad sedam i po mjeseci pa me zanima jeli neko imao slican slucaj ?
Jeli moze biti nedosatatak nekih vitamina, jeli pametno da joj provjerim krvnu sliku mozda user posted image

clock-img

22.08.2011, 22:55

clock-img

Anoniman

Jel tackica kao bubuljica ili je u kozi ?Moje drugarice djecak ima  bijelu flekicu iz jednog uha i dr je rekao da je to bezopasno , kod njega je u pitanju nedostatak pigmenta....

clock-img

22.08.2011, 23:05

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Jel tackica kao bubuljica ili je u kozi ?Moje drugarice djecak ima  bijelu flekicu iz jednog uha i dr je rekao da je to bezopasno , kod njega je u pitanju nedostatak pigmenta....

nije bubuljica, vec bas kao bezbojna tackica, upravo bez pigmenta, jeli joj dao kakvu terapiju, ili ce proci samo s obzirom da su oni mali ?

clock-img

22.08.2011, 23:11

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Moja kcerka ima veliku bijelu  "fleku" na ledjima, bas tako kao da nema pigmenta tu. Ja se nikad nisam previse ni zamarala sta je to, a ni pedijatrica nije pridavala tome znacaj, tako da mislim i nadam se da je to bezopasno. 

clock-img

22.08.2011, 23:25

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: mama75

Moja kcerka ima veliku bijelu  "fleku" na ledjima, bas tako kao da nema pigmenta tu. Ja se nikad nisam previse ni zamarala sta je to, a ni pedijatrica nije pridavala tome znacaj, tako da mislim i nadam se da je to bezopasno. 

Jeli se ta fleka siri kako ona raste ili ostaje ista i koliko dugo vec ima tu fleku ?

< Poruku je uredio canim -- 22.8.2011 23:26:18 >

clock-img

22.06.2013, 12:34

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Pozdrav, evo da malo podignem temu, kod moje bebe se isto prije par dana pojavila bijela flekica na stomaku, pa me zanima da li se kod vase djece to siri?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Zadnji članci

article-img