Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Znam da ovo spada na temu nedonoščadi ali tamo ima tako malo posjeta pa sam mislila da postavim pitanje ovdje.Prije par dana moja rodica je rodila malu hrabru curicu od 2 kg.Kako je to bio prijevremeni porod na se nije spremila a sad definitivno sama i nemože preuzeli smo na sebe da joj spremimo bar ono osnovno.Pošto su moji dječaci bili krupniji meni nisu trebali ti mali brojevi.Ako neka od vas zna gdje u Sarajevu ima za kupiti male robice molim da se javi... Pozdrav od Kikijeve mame, Kikija i Tareta...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.4.2010 3:15:01 >
03.04.2008, 11:56
M kao Mama
5536
ja sam tako male bodiće i benkice vidjela u zari na dobrinji, a trebaš pogledati i u azel francu dobrinja, imali su, a ako ne nađe ništa ne preostaje joj ništa drugo nego da je povija u pamučne pelene
03.04.2008, 11:59
Ivona
931
Vidjela sam u FIS-u jako puno odjece br. 50 (body,benkice,kompletici...) Znam da nije blizu,ali kontam uvijek se neko negdje vozika,pa mozda moze usput kupiti...