Eh, evo ga! Raja na okupu! Super!!!!! Lubi, 5 kg, kazes?! Prirodno?! Svaka cast, divim ti se! To je bas masala momcina! Dinciii, kako ti je nestalo mlijeko?! Predpostavljam da cete misliti da je glupo pitanje, ali, iako ja Emu i dojim, nikada nemam neki osjecaj punoce u grudima, vec jedno mjesec dana je tako, iako ona vise voli siku nego flasicu, zato me je strah da i moje ne nestaje?! A stavljam je da doji cesto, uvijek prvo dojenje pa tek onda HIPP. A rana... Izgleda bolje nego sto sam ocekivala, utrnutost mi se pocela smanjivati prije nekih sedam dana, i stomak isto, sam od sebe poceo da se povlaci i vraca u normalu, hB. Mamabb, drago mi je da s Leilom sve ide kako treba, nekao tako i ostane. Mynxlee, sada kada vidim da si i ti ovdje, odmah mi je lakse. Pusa za Ivana, super je cuti da tako fino napreduje i blago tebi kada imas mlijeka da tece...I, ti imas tako svjeez duh, da ako si malo i zanemarena, kako kazes, nema veze. Valjda niko od mama malih beba ne ocekuje da izgledaju kao da idu na dodjelu Oscara?!