cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Bakterija u devteom mjesecu trudnoce ?!

clock-img

13.06.2015, 12:17

clock-img

mela1

pencil-img

1

Pozdrav svima user posted image Odavno posjecujem forum, pa sam odlucila da se registrujem i pitam Vas moje dame za misljenje

Trudna sam 37 sedmica, i jucer sam primjetila unutar vagine bjelinu,bijele komadice, na jednom dijelu je "bijeli prekrivac" zalijepljen za meso vagine, ne pece, ne boli, nema nikakav miris... sta mislite sta bi moglo biti? Inace u ponedjeljak idem ginekologu...

Hvala na odgovoru user posted image

clock-img

13.06.2015, 17:44

clock-img

AAvalon

pencil-img

1107

Pa pitaj ginekoga u ponedeljak, ne lijeci na svoju ruku, mozda je bakterija a mozda gljivica pa napravis samo jos veci belaj...kako si samo uspjela vidjeti zid vagine???

Dum spiro spero

clock-img

13.06.2015, 21:53

clock-img

rose

pencil-img

8709

sluzni cep koji ce uskoro ispasti user posted image mislim i ja primjetuh kod jedne depilcije u prosloj trudnoci...oko poroda negdje

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

13.06.2015, 21:54

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Pa pitaj ginekoga u ponedeljak, ne lijeci na svoju ruku, mozda je bakterija a mozda gljivica pa napravis samo jos veci belaj...kako si samo uspjela vidjeti zid vagine???

ogledalo kod depilacije...ko i ja sto sam vidjela...kad ne vidis od stomaka koristis ogledalo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Zadnji članci

article-img