Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
BBubica... roda nam je stigla u petak 10. 12. 2010. u 13h i donijela lijepog djecaka
Čestitam još jednom , sve najbolje malom _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
BBubice... cestitam vam dolazak djecaka, da vam bude zdrav i ziv puno godina zajedno sa vama...
Cestitke od neka je ziv i zrdav _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Cestitam
Cestitam od srca _____________________________Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
cestitke i od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
BBubica cestitam...i nama je roda stigla na taj datum ali prije 13 godina
iskrene cestitke:) _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
da ti i ovdje cestitam jos jednom i pozelim djecaku dug i zdrav zivot i da se uskoro igra s mojom curicom _____________________________13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
cestitam vam da vam bude ziv i zdrav sincic a mami brz oporavak ....
Iskrene čestitke _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
BBubice čestitke _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Hvala svima na lijepim zeljama!!!!!!!!!!!! Bilo je malo ranije, al' sve u svemu, dobro je ispalo na kraju Bebac se rodio tezak 3500 gr i dug 52 cm Bas se pitam kako je uspio stati u moj stomak
Iskrene cestitke!!! _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
Bravo, bubice. Cestitamo sretnim roditeljima, a bebica da nam dugo pozivi i bude sretna. _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
Cestitamo rodi sto je bila vrijedna i mami sto je primila najvazniju pošiljku u njenom zivotu _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
cestitam od srca, iznenadi ti nas :) zelim vam puuuuuuuuno divnih zajednickih trenutaka _____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
BBubice, srdačne čestitke! I očekujemo svježa iskustva i procedure sa Jezera. _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
BBubice iskrene cestitke
čestitamo _____________________________Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
Čestitam i ja!Sve najbolje maloj bebi,a i sretnim roditeljima!
Cestitamo i od srca zelimo sve naj naj kako bebi i mami, tako i ostalim clanovima porodice!!! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Hvala drage moje! Uzivam uz svog bebca, nadam se i on uz mene
Cestitamo jos jednom _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja