Da li ste nekad dobile anonimne poruke na mobitel, ili uopšte? Kako ste reagovale? Da li je sadržaj bio "opasan"?
Ja neki dan dobila jednu takvu poruku, sadržaj nije bio nimalo " opasan", više smiješan, ali najgore od svega toga je što ja znam ko je tu poruku poslao. Ja nisam odgovorila na poruku, niti sam toj osobi išta spominjala a i ona se pravi- sve sjajno-bajno.
Mislim-koja svrha slati anonimono poruku, reci brate, pa kud puklo da puklo!!!
12.03.2013, 14:37
Volim Te!
477
Nisam tako nesto dozivila,bilo je sale od strane drustva ali se mi znamo i znamo kako to ide.Moja drugarica je dozivela od zaove da salje anonimno poruke njenom muzu,da ugovaraju sastanak,da joj porusi brak,sreca pa se vole i veruju jedno drugom,to mi je tesko da svarim.
12.03.2013, 14:39
Medi_87
1472
Ne desava mi se to cesto, vise imam anonimnih poziva nego poruka, eh dok sam isla u srednju bilo je masa takvih poruka ono tipa sviđaš mi se, a ti nemaš pojma kome se sviđaš
12.03.2013, 14:54
SdZ
2784
I ja imam vise anonimnih poziva, ali su smijesni, brate. Ja vazda padnem od smijeha kad spustim slusalicu.
12.03.2013, 16:20
madam x
839
Ovo je zbilja bila ozbiljna poruka, sa preciziranim uputama šta i kako, ali, ruku na srce, nema veze ni sa kakvim ljubavnim vezama, hvala Bogu.
12.03.2013, 16:22
Anoniman
nisam nikad dobila anon. poruku i jos k tomu opasnu hB
12.03.2013, 16:28
tinkivinki
876
ja nisam jest mm dobio anonimnu kad cemo se vidjeti i zajapurio se kako hoce neko da nam se mjesa u brak,kao da nas posvadja. ispostavilo se da je djever kupio novi br pa zbijao sale.mm je bas bio ljut
13.03.2013, 01:23
sporty mamaa
3211
jesam, al uglavnom se uspostavi da ja i neki tamo imamo slican broj. a ja sam brate voljela bivseg zvat sa skrivenog broja