cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Anksioznost u trudnoci

clock-img

14.02.2016, 16:47

clock-img

Becan

pencil-img

3

Ima li neko iskustva anksioznost u trudnoci

clock-img

15.02.2016, 15:41

clock-img

Vrtni patuljak

pencil-img

75

Imam opcenito iskustva sa anksioznoscu. Jel se javila tek u trudnoci? Kako izgleda? (kako se osjecas, o cemu mislis isl)

clock-img

16.02.2016, 08:42

clock-img

Becan

pencil-img

3

To sam dobila nakon drugog car.reza i pila seroxat sto mi je i odgovarao.Zelim trece pa se bojim kako iznijeti devet mjeseci i smije li se nesto piti za smirenje u trudnoci.A simptomi su mi bili kao da cu pasti u nesvjest,lupanje srca,osluskavanje same sebe sto dovodi da se vrtis u krug bez rjesenja a zelja postoji samo kako?

clock-img

16.02.2016, 08:45

clock-img

Becan

pencil-img

3

Mislim da ce me panika uhvatiti,da cu umrijeti,kako izdrzati cijelu trudnocu,tako bi volila cini mi se bilo bi mi lakse da znam da se nesto smije piti tokom trudnoce

clock-img

16.02.2016, 11:38

clock-img

Vrtni patuljak

pencil-img

75

Nazalost, anksiolitici nisu preporuceni u trudnoci. ali sreca je sto postoje psihoterapije koje mogu pomoci bez lijekova i to vrlo uspijesno. Narocito kod panike. Ne znam da li si se raspitivala o tome, ako te zanima, javi se u pp

Zadnji članci

article-img