cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Albumin

clock-img

12.04.2008, 22:59

clock-img

mazalica

pencil-img

183

Moj sin je rođen u 35 sedmici i imao je 2,600kg, bio je u inkubatoru i primao je razne antibiotike jer se sumljalo na infekciju jer je meni oticala plodna voda. Izmedu ostalog primio je ALBUMINE (koji pospjesuju bebin razvoj), zbog toga nam je doktorica savjetovala da ga ne vakcinisemo dok ne napuni tri mjeseca iako mu navodno nebi skodilo ni da sada primi vakcinu. Voljela bi da se jave oni koji su imali isto iskustvo jer me strah tih vakcina s obzirom na cijelu situaciju

Hamza 27.02.2008
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii...

clock-img

15.04.2008, 15:48

clock-img

mamsi

pencil-img

401

Moj Kenan je do sad već nekoliko puta dobio albumine(koji su sastavni dio bjelančevina i bez kojih organizam ne može),ali zbog bolesti bubrega koju ima jer su se njemu gubili albumini kroz urin tako da ih je morao primati da nadoknadi izgubljene.Od te bolesti boluje više od godine i zadnju vakcinu je dobio onu sa 6 mjeseci.nama je doktorica rekla da ne smije primiti vakcine dok ne ozdravi,pa bih i tebi preporučila da prođe ta 3 mjeseca pa onda da ih dobije jer se one i naknadno mogu dobivati.Sretno

clock-img

16.04.2008, 14:23

clock-img

mazalica

pencil-img

183

Hvala ti mamsi na odgovoru vec sam pomislila da mi se niko nece javiti na temu. Juce sam zvala doktoricu i rekla mi je da dodemo kad napuni dva mjeseca, ona kaze da je beba zdrava i da ce mu dati vakcinu, mene je iskreno malo strah i ja bi najradije cekala tri mjeseca, al ako ona kaze da moze onda valjda ne treba da se brinem...

Hamza 27.02.2008
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii...

clock-img

17.04.2008, 08:57

clock-img

mamsi

pencil-img

401

Ne brini se bit će sve uredu,ljubi bebu

Zadnji članci

article-img