cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Afrodizijaci

clock-img

24.05.2010, 17:43

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Da li vjerujete u njihovu moc, da li je moguc utjecaj odredjene hrane s vasim libidom, neki parfemi koji vas pale, etericna ulja, mirisni stapici..
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

24.05.2010, 20:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

vjerujemuser posted image

školjke i to dagnje ( komplet sa oklopom) na buzaru....nisma dobra poslije njih nikako a ni mm;
eterična ulja -jasmin, sandalovina, ruža i nezaobilazni Ylang ylang...ja imam posudicu ukrasnu ukojus estavi svijeća a iznad je ulje eterično...često kuću osvježim eteričnim uljima ali ako ova koristim znam šta me čekauser posted image user posted image user posted image
doduše sad kad djecu imam najčešće eukaliptus, limeta, paćuli ( njega koristim u štapićima češće)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.05.2010, 00:27

clock-img

Mona Mohamed

pencil-img

1443

Dokazano da postoje.user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

clock-img

25.05.2010, 00:45

clock-img

Anoniman

Juce sam cula i za persun da je zestok, ali za muskarce...

clock-img

25.05.2010, 12:21

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Hahaha, ne znam, ali ja nešto ne vjerujem u to, školjke ne jedemo, banane, orahe, u ogromnim količinama, ali da su nešto djelotvornije, no obično nisam primjetila. Ali, vjerovatno da postoje neki "podupirači".

clock-img

25.05.2010, 15:51

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Vjerujem, mada ne koristim (namjenski).....prezadovoljna i bez njih, a kad zatrebaju neću se libiti da ih upotrijebim user posted image user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

26.05.2010, 16:33

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

kod mene recimo na zelju utjece cinjenica da muz spremi rucak, pricuva malog,spremi ga na spavanje,kasnije opere sudje,skuha kafu,ogleda mi u soljicu,to isto kasnije pospremi...user posted image user posted image user posted image nekako sam odmah raspolozenija
sad salu na stranu vjerujem da postoje afrodizijaci,meni je najjaci labelo od borovnice koji moj muz koristi odkad ga znam i imao ga je kad smo se upoznali i zaljubili.prosto mi je neodoljivouser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

27.05.2010, 15:36

clock-img

titi

pencil-img

50

ja imam osjecaj da nijedan afrodizijak neutice na meneuser posted image
mm kupi ulja pa masira me sat vremena i ja sam poslije vise za spavanjeuser posted image user posted image mozda sam tvrdokorkauser posted image
al kada mi je volja netreba mi ni ulje ni miris ni tabletauser posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 00:35

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e žene čitah neki dan jedno naučno istraživanje kako je lubenica jedan od najboljih afrodizijaka...elem sad joj je vakat, ove su godine slatke, a nisu skupe pa navalite boneuser posted image

ja svako veče po 3-4 kriške spucam a bome i mmuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.06.2010, 01:15

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni je crno vino najbolji afrodizijak user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.06.2010, 01:17

clock-img

milenium

pencil-img

6133

a meni ćevapiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 01:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: milenium

a meni ćevapiuser posted image user posted image user posted image user posted image

uh, meni se uvale u stomak, ne mogu se pomaci a kamoli da...user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.06.2010, 01:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

ma ja i vino i pivo i viski...al ja volim da se sjećam sutra kako je sinoć bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.06.2010, 01:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e hajd onda razguli...pojela si 20 danas ima hercegovina da brujiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.06.2010, 01:21

clock-img

milenium

pencil-img

6133

teacher
ma ne mogu se ja valan maknut ako se dobro ne najedem-treba mi gorivauser posted image

clock-img

18.06.2010, 01:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teache"75meni je c"no vino najbolji af"odizijak 

ma ja i vino i pivo i viski''''''''''''al ja volim da se sjećam sut"a kako je sinoć bilo

pa umje"eno d"aga, ne t"eba p"etje"ivati, ono kad je taman- 2-3 case vina doduse nekad je trebalo bar litar, al sad je dosta i jedna- dvije case 

clock-img

18.06.2010, 01:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

teacher
ma ne mogu se ja valan maknut ako se dobro ne najedem-treba mi gorivauser posted image

kazu da ne valja sa punim stomakom skakati (u more) user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 01:24

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 01:30

clock-img

Amela83

pencil-img

277

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e žene čitah neki dan jedno naučno istraživanje kako je lubenica jedan od najboljih afrodizijaka...elem sad joj je vakat, ove su godine slatke, a nisu skupe pa navalite boneuser posted image

ja svako veče po 3-4 kriške spucam a bome i mmuser posted image user posted image user posted image user posted image

A kako bi se to jedenje lubenice zavrsilo kod mm i mene? -Posvadjali bismo se ko ce prije u wc!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina sreća *09.03.2009*

clock-img

18.06.2010, 21:50

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Majke mi, mora da je onda do MM, njemu ni lubenica ne može ništa, samo čitavu noć ustaje i pipip, hahahahaha

clock-img

26.06.2010, 22:38

clock-img

Taha0608

pencil-img

84

med i orasi-naučno dokazano..znoj-još dokazanijeuser posted image mnoge žene se pale na "znoj",podsjeća na hot bauštelce iz filmova...uuuuu...

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

clock-img

26.06.2010, 22:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Taha0'08

med i orasi-naučno dokazano..znoj-još dokazanijeuser posted image mnoge žene se pale na "znoj",podsjeća na hot bauštelce iz filmova...uuuuu...

user posted image user posted image user posted image user posted image
med i orasi definitivo user posted image user posted image ne kod mene vec kod mm.pale user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:48

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja volim istusirane.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

26.06.2010, 23:30

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

IZVORNA PORUKA: teacher75

i menii user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

26.06.2010, 23:38

clock-img

many

pencil-img

400

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja volim istusirane.user posted image

i ja volim istusirane tik is pod tusa mmmmmuser posted image

Zadnji članci

article-img