Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav! Nova sam članica. Trenutno sam u sred 14tt i voljela bih napraviti detaljan ultrazvučni pregled. Nije toliko do gledanja i divljenja svojoj bebici u stomaku, hehe, već mi je preporučio ginekolog radi detaljne analize svih funkcija u tijelu bebe. On ima prilično slab ultrazvuk, šta ćemo kad su takve bolnice. Čula sam od prijateljice Mostara da je povoljna i ugodna ginekologica Alma Bijedić, a vas bih molila da me savjetujete svojim iskustvima i preporukama dobrih i povoljnih ginekologa na području Mostara. Hvala!!! p.s. Da li je možda rano za detaljne pretrage, kad ste vi obavljale detaljne pretrage???
07.11.2012, 23:06
sporty mamaa
3211
Dobro dosla Imas temu, ginekolozi u Mostaru, samo ukucaj u pretrazivac i naci ces sve sto te zanima.
08.11.2012, 12:31
zekana
14
Hvala, pogledala sam temu, ali oni uglavnom govore o iskustvima s doktorima, mene konkretno zanima baš ultrazvuk, a o njemu nema nešto priče. PA ponovo molim- vaši prijedlozi, iskustva i komentari s 3D i 4D ultrazvukom ginekologa u Mostaru! Trebam preporuke!
08.11.2012, 17:19
kinder suprise
97
Takav ti uzv ima dr.Bušić, gledala sam sliku kod prijateljice, sve se vidi lice ,tjelo baš je moćno,ona je išla na pregled u posusje a kosta oko 40 km
08.11.2012, 19:47
Ben 10
907
Ima ti dr.SAric.
10.11.2012, 19:25
zekana
14
Tete moje drage, ima li koja da je radila 3D ili 4D ultrazvuk u Mostaru??? Još nisam uspjela dobiti odgovor na pitanje...gdje, šta, kako i koliko... help...
10.11.2012, 19:37
mo girl
976
ostavila sam ti odgovor na temi ginekolozi u mostaru pa pogledaj ako te sta zanima reci
11.11.2012, 13:30
zekana
14
IZVORNA PORUKA: mo girl
ostavila sam ti odgovor na temi ginekolozi u mostaru pa pogledaj ako te sta zanima reci
Hvala!
17.11.2012, 23:12
š t a
524
Znam da dr. saric ima a on je jedan od boljih ginekologa u Mostaru, Tanovic je najbolji ali poliklinika H nema 3D koliko ja znam....