Da budem malo ironična, da ne kažem bezobrazna, hvala mojoj mami, koja me je s devet mjeseciodvikla od tih pamučnih pelena, pa sam samo zahvaljujuči toj činjenici danas ija majke, jer šta bi bilo sa mnom da su mi stavljali "Pampersice", halo žene dozovite se, ako hočete stavljaljte svojoj djeci platnene pelene, stavljajte pampersice, ako hočete vodajte ih gologuze, ali držite da je to vaša odluka i ne pokušavajte da nekoga ubjedite kako je to što vi radite ispravo, a to što neke druge mame rade neispravno, danas pio drugi put ponavljam svaka majka svom djeteu želi najbolje, iako gledajući iz nekog drugog ugla, tom nekome drugom se čini da ona ne radi ispravno,
u vremenu kakvoje današnje, gdje se živi 24 sata na dan, ne pada mi na pamet da ja svom djetetu stavljam te pamučne pele, pored pampersica, da se vratimo na uloške, i da vas pitam da li vi stavljate pamučne krpe kada dobijete ili koristite uloške,
znači pustite svakoga da radi i čini ono što želi, i još nešto da pomenem, tako je jedna dotična kćer iz moje nove mahale pričala kako su mom djetetu krive noge jer je nisam povijala 40 dana, a sada njena mala ima kriva noge, čak se i o operaciji priča, znači da sumiramo, svako neka radi šta misli da je najbolje, jer sve da mi neko govori koristi pamučne, ja ću i dalje koristiti pampers jer živim u ubjeđenju da su one bolje,a ko je meni kriv što sam rođena 1981. pa su pampersice tada bile "žara" (mada su i danas pioskupe), pa sam bila osuđena na platnene.