cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

šta je DPO obrazac

clock-img

03.08.2009, 12:02

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

treba mi pomoć, ne znam šta je DPO  obrazac (ne DP), a to su mi tražili u firmi bez ikakvih obješnjenja, nisam našla na forumu. a vezano je za moje trudničko iz 2006.god, retroaktivno?????

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

03.08.2009, 20:58

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

DPO- Dopunsko porodiljsko odsustvo, to ti je jedna vrsta doznaka. Moras otici kod ljekara opce prakse i traziti to od njega!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

03.08.2009, 23:51

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

hvala, a zar i nakon 3 godine, ne kontam, a doduše šta se kod nas može skontati

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

04.08.2009, 00:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

DPO obrazac draga moja ja sam skoro dostavila firmi svojoj, taj obrazac ti izdaje općina na kojoj stanuješ, odnosno od koje primaš porod.naknadu a radi se o obrascu iz kojeg je vidljivo da su ti uplatili doprinose na iznos koji ti isplaćuje općina (porodiljska naknada)
Ja sam općini Novi grad, Služba za privredu i finansije uputila dopis putem faksa sa potražnjom izdavanja kopije DPO obrasca, taj dan su me zvali i već sutra sam podigla obrazac u pomenutoj službi
Pozzz

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

04.08.2009, 00:10

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

e, da rekli su mi da idem u općinu, ok, nego sam na odmoru i ne hoda mi se nigdje, a nemam pojma o čemu se radi
ali, i dalje ne kontam da im to do sada nije trebalo, ja na porodiljskom bila 2006. god
kakogod,  hvala ti puno,...

Zadnji članci

article-img