cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Šta najradije smažete od svog bebaća?

clock-img

25.12.2008, 18:31

clock-img

andji

pencil-img

1215

Cure šta najviše volite smazati od svih ovih dječijih djakonija,šta volite najviše....uh ja sad napravila Sergeju karmelino punu zdjelicu,ljepota pogledat,kad nije pojeo ni par kašika,izgleda da nije ni gladan....kad sam se ja dohvatila toga,u 2 kašike sam ono smazala sve,po prvi put...nisam ni znala da je tako dobro.A takodje i monte nekad znam maznuti iz friza,a evo priznat ću sve svoje grijehe....tek one kinder čokoladice,ono se ne može stati jesti.......ali ne mogu uvijek.....ponekad baš imam neki nagon za slatkim,i onda tamanim te Sergejeve derivate....da čujem vas

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

25.12.2008, 18:35

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Uf super tema user posted image
Ja jednostavno smažem sve ukratko rečeno od čokolina, monte, voćni jogurt ili kašica ali i kinder čokoladicu hihih.
Pa kasnije trči pa kupi da djete imauser posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

25.12.2008, 19:06

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Najvise Lino proizvode,ili vocne kasiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ali samo ono sto on stvarno nemoze pojestiuser posted image user posted image user posted image .

Hamza 11.3.2008.

clock-img

25.12.2008, 19:07

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Sad zasad sve voćne kombinacije, jer još ne jede Lina.   Ali zato ih ja redovno kupujem sebi i  jedemuser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

26.12.2008, 09:55

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

monte

clock-img

26.12.2008, 11:03

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

kindere cokoladu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

30.12.2008, 23:39

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

sve user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

31.12.2008, 18:25

clock-img

dana3

pencil-img

2128

user posted image reci cu vam kad ovaj moj user posted image sisojed pocne jesti tu hranuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

Zadnji članci

article-img