PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Jučer smo postali bogatiji za seku. Hvala svima na savjetma i pomoći. _____________________________:) ..... šprinc je stigao ........... :)
Ceeeeeeeeeeeeeeeeestitke od nas tri _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
PA, stvarno tata, nema te sedicama i onda divna vijest, kako su mama i beba. Čestitatmo
oooo pa cestitammm!!! da budete svi jos duuuugo duuuugo srecni i zadovoljni jedni s drugima, a posebno seka i bato _____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
Čestitamo na rođenju sekice!! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
iskrene cestitke _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Četsitamo i želimo vam se najljepše....
Još su u bolnici ... pošto je bebica došla carskim na svijet. Ali mama kaže da su super. hvala na ćestitkama. _____________________________:) ..... šprinc je stigao ........... :)
Cestitamo Šprincu na seki
cestitam _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Čestitam!!! Brz oporavak mami i da što prije stignu svojoj kući!
Čestitke i od nas
čestitamo i mi, sve najbolje _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Iskrene čestitke
Oooo pa čestitamo ponosnim roditeljima i šprincu-velikom bati Sve najljepse _____________________________Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Cestitamo
sve najljepse _____________________________Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema mog života smisao si moja bebo malena 02.03.2011. Emina Rijad nam stigao 11.10. 2012 .
čestitke i od mene. da budezdrava, sretna i vesela, da sluša roditelje ...
cestitke od srca.. a mami brz opravak, a bebi dug zdrav i sretan zivot zelimo...
pridružujemo se čestitkama
Cestitam
Cestitamo Sprincu, roditeljima i maloj princezi zelimo dug i sretan zivot a najvise zdravlja. _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Jeeeeeee, cestitamo.
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja