IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
lokacija škole na sedreniku je također lako vidljiva...
video nadzor, zaključano dvorište i nastavnik deržurni pred vratima i domar + čika policajac su vrlo opravdani zahtjevi
organizacija za 10...kako sam skontala ovih par mj..Bgm ova nasa nije za pohvalit..bas se zale roditelji..pa vidjecemo ..cak imamo losu stolariju fasadu itd...svasta naucih na roditeljskom
i mi smo imali lošu storaliju i fasadu pa smo sjevernu stranu rješili...
ni manje ni više nego projektom energetske efikasnosti koji je aplicirano vijeće roditelja...
opština nas podržala i naša škola kroz taj rpojekat rješila neke probleme zagrijavanja starih rpostorija i utopljavanja sjeverne strane...
a pogledajte rpimjer škole u novom gradu...svjetlosna energija isto rpojekat vijeća roditelja i menadžemnta zajedno...
treba malo da se podignemo da ne čekamo na gotovs i smao pričamo nego konkretno rješimo neke stavri...
ima menadžmenata gdje ni pod razno nebi smjeli biti nosioci aktivnosti nekim školama a l ima i roditelja koji neće ni prstom kanuti da stanje bude bolje...
na karju karjeva ...možemo pokušati ...to je za dobro naše djece ne nekih tamo ...