Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
[Sadržaj poruke je obrisan]
Ladyblue - Galicia _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
chuci- animagical _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Višnja i pocy... mislim,jetrve su . _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
LB i Jasmin _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
IZVORNA PORUKA: zvončica LB i Jasmin
Jasmin-ladyblue _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
leona i maja- filmofili _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
henna i zvončica _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
IZVORNA PORUKA: MicoTico Ladyblue - Galicia
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: MicoTico Ladyblue - Galicia ili Galicia-vesela
IZVORNA PORUKA: Ninushka
IZVORNA PORUKA: teacher75 chuci- animagical
Iman i Pahuljica Palachinka i Super beba Amam i Mala_sa Vještica i Leva Veeseelaa i Galicia Animagical i Chuci _____________________________Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu... asthenozoospermia, produženi ciklusi 01.04.2011. mamino proljetno sunce
Meni uz galiciju ne ide niko(jednostavno je unikat) Isto k'o činkaa _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
anlu i mala1994 _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
IZVORNA PORUKA: teacher75 leona i maja- filmofili
IZVORNA PORUKA: jasmin Višnja i pocy... mislim,jetrve su .
IZVORNA PORUKA: Iman83 Blue rose i Skvo
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama