Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
RR nebo je spremno i šesti put za svoje najsjajnije zvjezdice!
Vjerujemo da imate mnogo spremnih fotografija koje ćete nam uskoro poslati za „Zvijezda baby kalendara za 2017. godinu“...A ako nemate biće dovoljno vremena da to učinite. Da svoje malo sunce fotkate u pozi koja će biti neodoljiva i za vas i za nas...
Zar nije današnji kišni dan stvoren za maženje, mjehuriće, kupkice, igrice, fotkanje... U biti svaki dan je stvoren za to zar ne? Naša sunašca od trenutka kada ih ugledamo prvi put zaslužuju VIP tretman... Zaslužuju i imaju trenutke pune uzajamne ljubavi uz mnogo poljubaca, osmjeha, grickanja, igre, pjevušenja... Igrajmo se i uživajmo u igri i njezi s našim malim velikim ljubavima.
„To je ljubav to se voli“
I ne zaboravite: mobitel ili fotoaparat u ruke i dajte nam te čarobne trenutke! Ukradite ih i za vas i za nas!
Pozovite i vašu rodbinu i prijateljice da nam se pridruže!
Sa ovim divnim druzenjem pocinjemo za par dana!
(tema „Zvijezda baby kalendara za 2017. Godinu“ je otvorena za diskusiju i pitanja)
< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.10.2016 11:35:56 >
20.10.2016, 17:37
Visnja RR
15102
Sutra počinje najslađe druženje.. A roditelji već sad mogu potražiti ili napraviti najslađu fotku svog sunašca za vrijeme njege , kupanja i maženja nakon kupanja
Pored svake fotografije se nalazi dugme "Moj glas za ovu zvijezdu"
Svako ko želi da glasa samo prvi put treba ostaviti podatke (ime i mail) na mail će doći konfirmacioni link koji treba aktivirati klikom i to je to...jedan glas je zabilježen ako želite glasati i za drugu djecu ne trebate više ostavljati podatke ...dakle samo prvi put....
JOŠ UVJEK PRIMAMO FOTOGRAFIJE ZA ZVIJEZDA BABA KALENDARA ZA 2017....PRIJAVITE SE!
prije svega veliko hvala ekipi portala Ringeraja, posebno gdji. Visnji, te sponzoru JOHNSON`S® baby, sto ste odlucili uljepsati nam i ovaj oktobar/novembar a posebno decembar, kada s nestrpljenjem iscekujemo da nam zasija svih dvanaest zvjezdica za 2017. godinu
Od veceras su i moji twinsi u igri. Ako ste raspolozeni, mozete nam dati glas putem sljedecih linkova:
...od nakita je nosila jedino oči! Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!
22.11.2016, 08:37
nemam nick
4
Mama se zahvaljuje a twinsi šalju puse i
Ide glas od nas za zvjezdicu mame koja nas čita
22.11.2016, 11:49
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: nemam nick
jel tako da nisam pogrijesila twinsi su "bebe Mrazevi"?
22.11.2016, 13:24
nemam nick
4
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: nemam nick
jel tako da nisam pogrijesila twinsi su "bebe Mrazevi"?
Niste pogrijesili Visnja...to smo mi bebe Mrazevi Narucili smo odijela i za ovu godinu, jos ako bude srece pa udjemo u prvih dvanaest, na party dolazimo apsolutno spremni, u istom izdanju