Ja se fakat izvinjavam što vam nisam ranije javila, ali evo nadam se da ćete uspjeti vidjeti ovo prije nego počne...
Naime, pronašla sam neki dan na netu da će danas u 16.00 sati na kanalu National geografic ( nadam se imate kablovsku) biti emitiran dokumentarac pod nazivom "U maternici-dvojke trojke,četvorke..." Jedva čekam da vidim, a ako uspijete bilo bi dobro da to sebi snimite....
26.12.2007, 18:21
baby
389
Issa hvala za informaciju gledala sam emisiju o dvojkama ,trojkama .
Nevjerovatno je
26.12.2007, 18:29
laracroft
420
I ja sam gledala te emisije vise puta i jako su dobre.
26.12.2007, 18:30
Emina*
1639
I ja sam isto gledala, super je emisija... Kako je slatko,jestel vidjele cak
26.12.2007, 19:34
Suzana
1698
Je li bila emisija??? Ja tek sada (19:30 h je) vidjela post...
Hodala malo po gradu, shoppingovala ...
Moze li u par kratkih crtica da mi kazete najinteresantnije dijelove emisije... Thx....
26.12.2007, 20:00
baby
389
hej suzi vise je slikovito bilo ,pikazivalo ultrazvucnim putem bebe , kako se bebe razvijaju iz sedmice u sedmicu i tako to zao mi sto nisi stigla gledat valjda ce opet bit
27.12.2007, 09:59
issa
198
Ma ja sam davno gledala, ali sam stigla na kraj dokumentarca. Jučer smo muž i ja sjeli i uživali dva sata...Nevjerovatno je vidjeti kako se bebe razvijaju, rastu iz mjeseca u mjesec. Najzanimljiviji mi je dio kad psiholog tumači pokrete u stomaku i odraz tog ponašanja djece u kasnijoj dobi. Npr. jedna od beba sebi traži mjesto i slučajno u glavu "udari" drugu bebu. Ova automatski stavlja ruke ispred lica kako bi se zaštitila, a nakon tog glavicu spusti na posteljicu. Psiholog kaže da će se ta beba i kasnije povlačiti na način da će se štititi od drugog blizanca i nakon "svađe" otići u sobu i spustiti glavu na jastuk baš kako je to činila u stomaku. Ma nevjerovatno... Evo provjeravala sam ima li u narednih nekoliko dana repriza...Nažalost, nema
28.12.2007, 21:59
Suzana
1698
Baby, Issa, hvala vam i na ovih par recenica.
E bas bih voljela da sam gledala...
Issa, gdje provjeravas raspored programa za kablovsku, za National Geographic? Da pratim i ja, jer oni zaista znaju cesto reprizirati razne emisije, pogotovo one Air Crash Investigation, moj muz ih stalno gleda .
Mogu misliti kako je interesantna emisija bila.
A to sto je psiholog pricao ima smisla. Jer uvijek su blizanci takvi, jedno je uvijek dominantnije od drugog.
Sinoc je opet bila ona emisija o dvojkama trojkama na National geografic al sam vidjela samo kad je zavrsila jer sam gledala evopsko finale u rukometu
28.01.2008, 15:15
ElmaB
4568
Hej cao baby!
Ja sam je gledala i javila sam Suzani da i ona gleda jer imam njen br telefona. Super je!
Elma B.
29.01.2008, 16:51
Suzana
1698
Zahvaljujuci Elmi, gledala sam dokumentarac. Super je... Malo sam se prepala poroda...
03.11.2008, 04:24
Dalia05
62
NEki dan sam gledala zena koja je rodila 9 djece. To je sve ko macici se radjalo rodila je u 30 sedmici trudnoce. Da im bog da da svi budu ok.TAko mi je to bilo slatko a ona se kao pravi heroj drzala.Svasta se desava.
03.11.2008, 04:28
Dalia05
62
Kako sam svatila to je prvi put u istoriji Amerike da zena rodi 9ro djece od jednom. Sta mislite 9 flaasica i devetero djece place u isto vrijeme. Ja neznam kako bi to izdrzala. Sigurno bi hodala luda po kuci, i zajedno sa njima plakala.