Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Neznam da li je neka od vas upratila na Discovery kanalu subotom navecer emisiju "I didn't know I was pregnant". Ove istinite price su zaista nevjerovatne. Vrijedi pogledati:
super tema nisam gledala, a volim ovakve emisije, uživam dok ih gledam (ja mislila da ti nisi znala da si trudna )
07.12.2009, 23:27
boogy woogy
777
iskreno se nadam jednom novom malom "iznenadjenju". Ali ove price su zastrasujuce.
07.12.2009, 23:32
acudesa
7725
I, ja... isto imam nadu , ali ne skontah baš najbolje o čemu se ovdje radi, ja mislila ono saving baby, na taj fazon...nije? ne smijem puno poječavati ton, mali mi je osjetljiv, a da bih razumjela eng-mora biti dobro glasno
07.12.2009, 23:35
Anoniman
voljela bih pogledati ovu emisiju, ali nikako da upratim kada je, pa da li bi ti bilo mrsko da mi napises termin kad je emisija?
07.12.2009, 23:37
boogy woogy
777
Ovo je medicinski fenomen. Postoje zene koje uopste nisu svjesne da su trudne sve dok ne pocnu radjati!!! Ja nisam mogla da vjerujem kad sam to cula. 9 mjeseci nemaju simptome ili su toliko blagi. Jedna zena se porodila u WC-u, druga je bila na nekom derneku. Znaci ni pocemu nisu skontale da su trudne niti su bile na pregledu a kod nekih su se testovi pokazali negativni, pa cak i nalaz krvi (kod jedne) a svo vrijeme su imale menstruacije ili su im bile neredovne.
07.12.2009, 23:38
milenium
6133
a micanje ploda,debljanje,pa nije nevidljiva
07.12.2009, 23:39
boogy woogy
777
Subotom u 21:00 na Discovery Travel and Living. A mozes pogledati i na YouTube, samo ukucaj "I didn't know I was pregnant"
07.12.2009, 23:40
acudesa
7725
Čovječe, ja sam imala jednu poznanicu, koja je tako rodila, ja joj nisam vjerovala...a, sad vidim da je bila istina, ono nije imala nikakav razlog da laže
07.12.2009, 23:40
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: milenium
a micanje ploda,debljanje,pa nije nevidljiva
e i mene ovo zanima
Ovaj tekst to objasnjava. Postoje odredjeni problemi koji mogu uciniti trudnocu "nevidljivom" i da zavaraju i zenu i hormonalne testove. Miomi na maternici, zavaljena maternica, prekomjerna tezina....sve su to stvari koje mogu da uticu na ovakvo stanje.
07.12.2009, 23:43
Nunichi
4125
Ja sam gledala jednu epizodu, ma ni mm ni ja nismo mogli vjerovati. Ali desava se stvarno. MM je imao drugaricu u razredu koja isto tako do poroda nije ni znala da je trudna.
07.12.2009, 23:45
acudesa
7725
Sad sam pažljivije pratila, nemam riječi, ne znam šta bih ti rekla-super kraj za njih... Ali mi nije jasno ovo sa testom, kako nije pokazao trudnoću? fakat, nije pouzdan ili?
07.12.2009, 23:45
milenium
6133
znači,ovo se dešava samo debljim ženama?mršavije bi skontale jel? e baš ću gledat na Discoveriju.
07.12.2009, 23:46
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: acudesa
Sad sam pažljivije pratila, nemam riječi, ne znam šta bih ti rekla-super kraj za njih... Ali mi nije jasno ovo sa testom, kako nije pokazao trudnoću? fakat, nije pouzdan ili?
testovi znaju cestooo zeznuti
07.12.2009, 23:48
boogy woogy
777
Neke zene ne proizvode hcg ili im je toliko nizak za vrijeme trudnoce da testovi to nemogu detektovati.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
07.12.2009, 23:49
Nunichi
4125
milenium nemoj biti tako iskljuciva. Desava se i mrsavim zenama, jednostavno nema nikakvih simptoma, ili one koje imaju prepisuju necemu drugom. Jedna je povracala, ali je mislila da je mahmurluk. Nekima nisu ni izostajala mjesecnice, nije rastao stomak... Neke su su se debljale, ali su nalazile druge razloge svog debljanja.
07.12.2009, 23:51
reallove
5807
Mene zanimaju ove sto im ne raste stomak
07.12.2009, 23:51
milenium
6133
ne ne ne can't bealivet,moram ja to vidit u subotu.
07.12.2009, 23:52
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: reallove
i mene?pa kolka su in onda bebe od kilo ipo se rode
07.12.2009, 23:52
Mirkica
6978
ej mi smo imali konu koja je bila trudna nije se nista videjlo i samo jednom smo vuli porodial se TIdza , ma koja tidza kad nigdej stomaka ma ni pod lupom nemozes naci , a inace je bial extremno mrsava
07.12.2009, 23:53
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: reallove
i mene?pa kolka su in onda bebe od kilo ipo se rode
ma gdje je bila ta beba
07.12.2009, 23:54
boogy woogy
777
Kod jedne zenske je bebica bila bas mala, oko 1,8 kg. ali bila je jedna crnkinja koja nije znala da je trudna sa blizancima!!