Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ima li neka od vas da kupuje djetetu ova jaja (kao kinder) u kojima dođu bobe i figurice...To nisu dakle ona prava kinder jaja, vec na njima pise "cars"...
Mi imamo nekih viska, neki nam fale, ali nemamo s kim da se mijenjamo, a znam kad se pojave u samoposlugama brzo se rasprodaju, znaci nismo jedini koji ih skupljaju, pa eto ako ima neka od vas da skuplja nek se javi..
P.S. Fale nam Guido i kamion Šlep
11.03.2013, 16:08
bebacha
1170
ja nikad nisam vidjela to,jesil zainteresovana da prodas te viska
11.03.2013, 23:07
rose 87
1427
u kojim samoposlugama kupujes ta kinder jaja,mm svaki dan kupi malom obicno pa imamo brdo duplih i troduplih figurica
I mene interesuje gdje ih kupuješ? Ja ih dosad nigdje nisam vidjela.
18.03.2013, 12:07
leona81
6373
u svakom hosetu ja mislim, moja ne voli te bobe...imaju cars i disney , u cars su naravno autici a disney mickey, minnie i ostala ekipa
18.03.2013, 12:21
bebacha
1170
jesul to ona prava kinder jaja ili neka znj Leona de mi sliku izguglaj
18.03.2013, 12:27
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: leona81
u svakom hosetu ja mislim, moja ne voli te bobe...imaju cars i disney , u cars su naravno autici a disney mickey, minnie i ostala ekipa
Jeste, jeste to su te Dakle, ne ona obična kinder jaja već "disney pixar" ...u međuvremenu dobili smo još jednu figuricu koja nam je falila... Tako da nam sad fale samo dvije, ali kako ni jedna od vas ne skuplja, da sad ne objasnjavam..
Moj sinčić voli te bobe, inače čini mi se da ovih jaja više i nema (samo onaj bezvezni spiderman) tako da kad naletimo, on trazi da mu uzmemo neovisno sto je 99 posto duplikat figurica
Ko me pitao da prodam duplikat? Pa radije bi poklonila nekome čije dijete voli ovaj crtani
18.03.2013, 12:35
bebacha
1170
aazra ja sam pitala kod nas to nema nigdje,nije moguce da to nisam skrenirala Alen moj je lud za juricem i svime sto ima veze s tim crtanim
18.03.2013, 12:39
leona81
6373
a u onom delikatesu pored matije paunovske imaju disney jaja ali kao kinder, malo skuplja - jedna sa mickeyem i ostalim a drugo winnie the pooh i ekipa, neka su komplet crna od cokolade a neka pola crna pola bijela... a ova cars su plasticna a unutra bobe
18.03.2013, 12:44
bebacha
1170
meni bas trebaju ta sa igrickama e sad vidim na netu da imaju i toy story pa kad bi mu kupila to tvoje mislim da bi puknu od srece joj u kakvom selendri zivim
18.03.2013, 12:45
Emica_sa
1463
ma meni su bezveze ova jaja,nikakva korist,male skroz igracke,bezveze bobe unutra,a skuplje od kindera koje barem ima dobru cokoladu
18.03.2013, 12:46
aazra
2141
Leona, na Čaršiji misliš onaj delikates? da, da kupili smo tamo prošle sedmice i napokon dobili šlepa
I griješiš, nisu najskuplje, skuplje su igraonici "coco - loco", 3,5 KM
Bebacha...ispocetka ih ni moj nije uocavao jer izgledaju kao "spiderman" tesko ih je razlikovati...sad ih je i u Sa tesko naci, ovo sto ima u delikatesu su neke stare zalihe, ni u Hoset_u ih nema vise, ne znam hoce li dolaziti
< Poruku je uredio aazra -- 18.3.2013 12:47:06 >
18.03.2013, 12:48
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
ma meni su bezveze ova jaja,nikakva korist,male skroz igracke,bezveze bobe unutra,a skuplje od kindera koje barem ima dobru cokoladu
Ne znam, moje dijete ih voli, pa sam se i ja zainteresovala , skuplja ih, reda po stolu, razgleda, u marketu kad smo odmah trazi ima li njih za kupiti ako nema tek se onda zainteresuje za nesto drugo...kuci uziva grickajuci bobe...i necu mu ja odredjivati sto ce voljeti
< Poruku je uredio aazra -- 18.3.2013 12:49:47 >
18.03.2013, 12:49
bebacha
1170
i koja je ustvari cijena tog jajeta
18.03.2013, 12:54
aazra
2141
Oko 2,5 KM do 2,8 KM (u tom delikatesu)... a sad sto su u ovoj igraonici 3,5 KM ni ja ne kontam (valjda ne mozes odoljeti da ne kupis djetetu nesto na izlazu pa za to)
Bebacha, ima li kod vas Merkator? Ako ima potrazi ih tamo, sjecam se da je bilo do nedavno
18.03.2013, 12:56
bebacha
1170
nemamo ni merkator a bas mu je fina cijena,da je u pitanju jedno jaje pa ok al ovako svaki put moras kupit
18.03.2013, 13:01
aazra
2141
Pa ionako djetetu kupiš neku igračku, ili bobe...Moj više voli ovo nego bilo šta drugo, ako se ovoga dočepa u radnji ništa drugo i ne trazi...a 2,5 marke bi svakako potrošila
Ja sam i slikala te figurice zajedno poredane, hoces da stavim sliku kad je nadjem u toku dana da vidis kako izgledaju?
< Poruku je uredio aazra -- 18.3.2013 13:02:06 >
18.03.2013, 13:12
bebacha
1170
hajdi moze postavi sliku
18.03.2013, 14:03
aazra
2141
" target="_blank">http://
Evo, to je ta slika, ovo sam slikala negdje na početku skupljanja, tako da ima ih jos ali ovo je da vidis kako izgledaju
Mogla bih ti pokloniti ovog zadnjeg zutog i crnog (dva zadnja s desna) jer to su mi dupli duplikati. Imam jos neke duple ali to bi ipak ostavila za mijenjanje, ako se nadje neko da skuplja ili ako se neka zagubi