cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Knedle od hljeba

Ringerajin kuvar: Hanady RR

image

  • 500 g starog hljeba
  • 3 jajeta
  • 750 ml mleka
  • 1/4 margarina
  • po ukusu soli
  • suvog biljnog začina
  • peršuna


  1. Iseckati stari hleb na male kockice. U drugom sudu izmešati mleko, jaja, otopljeni margarin, so, začin i peršun. Preliti tečnu masu preko kockica hleba. Sacekati 5 minuta pa ponovo lagano promešati, da hleb upije smesu. Ako nisu kockice upile sve dodati još hlebnih kockica ili koju kašiku brašna. Sve lepo sjediniti i praviti male kuglice. Spustati ih u vrijuću vodu malo posoljenu. Kad knedle isplivaju na površinu još ih 20-tak minuta kuvati na tihoj vatri. PRIJATNO.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img