cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Domaća supa (juneća)

Ringerajin kuvar: Hanady RR

image

  • 500 g junećeg mesa, rozbratne ili po izboru
  • 6 većih šargarepa
  • 2 srednja zelena
  • 2 srednja paškanata
  • 1 celer, oko 100-150 g
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 kašićice soli
  • po potrebi biber
  • persunov i celerov list


  1. Meso oprati, pa staviti u dve litre vode da se kuva. Dužina kuvanja zavisi od starosti mesa kao i od toga u kakvoj šerpi/loncu kuvate, ekspers lonac, zepter i slično. Ukoliko kuvate u običnoj, potrebno je oko dva sata. Kada je meso skoro gotovo, dodati svo povrće koje ste prethodno očistili. Staviti po nekoliko grančica celerovog i peršunovog lista. Kuvati dok povrće ne omekša.
  2. 2
  3. Pošto je određena količina vode isparila tokom kuvanja, dodati još oko pola litre vode. So, biber, pa "ukuvati" supu. Po želji staviti rezance ili knedle. Prilikom služenja, posuti sitno iseckanim peršunovim i celerovim listom.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

news-img

AENO ima novi revolucionarni uređaj koji olakšava život

“Probudite kuhara u sebi”, slogan je uz koji je predstavljen novi GastroLab uređaj brenda AENO. Nazvan je ultimativna gastro laboratorija, a u nastavku otkrivamo šta to revolucionarno donosi u naše kuhinje.

favorite-img

Oglasne poruke

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img