Snješka Sa -> RE: Inseminacija (5.2.2014 13:57:22)
|
Drage moje, Ja sam nova na forumu, I da budem iskrena do sada nisam čitala iste, jer sam sama prolazila kroz svoja iskustva, ali sada želim da vidim, čujem I pročitam I vasa iskustva I da podijelim moje problem. Naime, imam 28 godina, suprug I ja pokušavamo 2 godine dobiti bebu, bezuspješno. Moji svi nalazi su ok, međutim, kod supruga je identifikovana ASTENOZOSPERMIJA. Imao je terapiju Fertil plus - tri mjeseca, nakon čega su se nalazi popravili. Nakon toga, radili smo prvu inseminaciju 22.01.2014. godine, a ja sam prethodno primila terpiju stimulacije ovulacije, tablete I inekcije. Pred samu inseminaciju doktori su mi rekli da je sjeme supruga jako dobro, da imamo sanse da bude uspjesna. Nakon urađene inseminacije, prvih pet dana, imala sam jake bolove u jajnicima, a poslije toga, bolove u stomaku, kao pred mensturuaciju. Danas je 15-i dan kako sam radila inseminaciju, ja još uvijek nisam dobila. Doduše, danas sam primjetila blagi smeđe-crveni iscjedak, ali vrlo malo. Molim vas d ami kažete šta je moj slijedeći korak, da li to znači da definitivno nisam trudna, iako još nisam dobila, da li da radim test, ili da idem kod doktora (to sam mislila pričekati do kraja sedmice, ako u međuvremenu ne dobijem). unaprijed hvala na svakoj odgovorenoj poruci user posted image
|
|
|
|