idana_85
|
Kod mog bebca je bas frka sa stolicom. Kad mu je bilo 15-ak dana u jednoj stolici sam primjetila malo krvave sluzi. Stolica je bila zuckasto-zelenkasta. Sljedeca stolica je bila sama zelena sluz sa nitima krvi. Odveli na pedijatriju, ujutro u neonatalno savjetovaliste. Dr je zakljucila da je viroza jer sam ja bila bolesna (grlo,uho,sinusi),a muz je imao proljev. Bio je u bolnici 3 dana, stolica je bila zelena razlivena, puna sluzi sa tim nitima krvi. Malo se popravila, postajala zrnasta, prosarno zelena i pustili su nas uz uslov ako opet bude krvi ili razlivena da se javimo. Njemu je bila zuta,rijedja ali normalna, ili zelenkasto zuckasta. Od par dana opet se vratila ta zelena,u ponekoj opet bude ta krvava sluz. Ja sam malo pratila, kad mu dajemo ad bude mu zuta zrnasta,normalna,kad doji budu zute razlivene ili te zelene, prosarane, stalno se mijenja...Ja sam s pameti skrenula vise. Mislila sam da je uzrok soor,cistim detaljno,ali je isto,stalno se mijenja. Mislila sma da je alergija na laktozu ali mi je Lejla Ka rekla da onda ni hapu ne bi podnosio jer ima laktoze. Onda sam kontala da je jer smo mu davali caja (prvi put kamilicu, drugi komorac) ali evo ne dajem vec 4 dana,ista je. On je prije bio miran,fino spavao,sve normalno osim tih stolica. Sada mi place svaki put kad ce imati stolici,kad zavrsi smiri se. Inace su eksplozivne, on se jako nateze,sav se zacrveni. Bojim se ako ga odvedem opet dr da ce nas opet u bolnicu. Ima li iko ideju sta je? Zao mi je da prestanem dojiti,a ne mogu prestati ni flasicu davati jer budem odsutna radi posla po par sati kad mu muz mora dti dohranu, nemam dovoljno za izdajanje.