RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

tekja -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.12.2010 13:45:03)

...persil sensitive, omeksivace stalno mijenjam, ali uvijek uzimam neke sensitive varijante

Blue rose RR -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.12.2010 13:49:59)

Posljednjih nekoliko mjeseci koristim tečni Persil za šareno i bijelo rublje, i meni se čini (ili si to umišljam) da mi kao bolje pere...
A od omekšivača sada sam se "navukla" na one Parfumelle linije Lenora, i za sada mi odgovaraju.

joni -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.12.2010 21:56:49)

mo
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja omekšivač ne koristim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
prije nego sam tu odluku donijela koristila sam lenor....a bilo je to prije 3 godine...
i u početku sma mislila da će mi biti teško radi mirisa, radi peglanja, radi oržavanj agradrobice...međutim ispostavilo se suprotno.
Ja ga ne koristim da djeci ne izazivan disajne probleme koristeći lenor a ppo preporuci pedijatra penzionisanog.

Uglavnom može se i bez njega[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
može se bez njega ni ja ga ne koristim kad vadim veš iz mašine ljepo ga složim malo ostoji onda prostrem i tako se lakše pegla

joni -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.12.2010 22:04:26)

da malo sam[sm=smiley12.gif]mališi idu zubići pa nervozan ne spava nikako a ni ja naravno da htjela sam reći koristim meriks a omekšivać ne sav veš ionako peglam idealno je kad se ispegla malo vlažan i super bude ja imam osetljivu kožu a moja jovana ne podnosi mirise jake al našem vešu ne hvali ništa

kolacic -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (14.3.2011 21:51:38)

e ovako:

dobro sam iscitala sve vase postove, uh, sigurno pola sata i duze...

ja imam problema sa tamnim crnim vesom..kupovala sam perwol, woolite ali sve mi ostaju bijele fleke po odjeci i nema lijepog mirisa odjece vec mi se tacno gadi pomirisati.. sad bih da promijenim ali ne znam koji da uzmem..svi su isti. Mozete li mi vi pomoci?

od omeksivaca najljepsi mi je ornel zuti.tj..Ornel Milano prelijepo mirise a ovaj Persil sensitive lijepo pere ali ne skida mrlje sto me uzasava, kontam da i njega mijenjam.

prilikom kupovine nove masine susilice dobili smo faks helizim prelijepo pere sve skida i na 30 stepeni.

moram da probam duel kasmir jer cini mi se da forumasice su odusevljene s njim. toliko od mene.

kolacic -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 9:17:31)

hoce li mi iko pomociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? sigurno neka od vas koristi neki dobar deterdzent za tamnu odjecu... meni ovaj woolite nista ne valja sve mi mirise na smog odjeca..

Ben 10 -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 9:21:34)

Cini mi se da i Nila ima za crni ves.
Meni je Wolait predobar ,ja ga uvijek koristim.Sada ako ves susis vani mora se cuti na dim i smog od zime i grijanja.

sheri -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 9:23:00)

IZVORNA PORUKA: kolacic

hoce li mi iko pomociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? sigurno neka od vas koristi neki dobar deterdzent za tamnu odjecu... meni ovaj woolite nista ne valja sve mi mirise na smog odjeca..

ja tecni koristim iz DM, od aloe vera, super mirise, dobro pere, ali on nije iskljucivo za tamni ves, mislim da je ustvari za bijeli.  ima u Dm i za tamni, ali meni se ne svidja kako mirise.
ali, mozda je i do vesa, jer ja sam nekad imala neke tamno plave peskire i uzasno su smrdili koliko ogd i kako god da ih perem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ziki -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 9:28:58)

Froch, ako sam dobro napisala, za šareni veš, lijep miris a fino pere. Meni je od perwola muka.

Malenaoduvijek -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 9:46:26)

e ovako:

dobro sam iscitala sve vase postove, uh, sigurno pola sata i duze...

ja imam problema sa tamnim crnim vesom..kupovala sam perwol, woolite ali sve mi ostaju bijele fleke po odjeci i nema lijepog mirisa odjece vec mi se tacno gadi pomirisati.. sad bih da promijenim ali ne znam koji da uzmem..svi su isti. Mozete li mi vi pomoci?

od omeksivaca najljepsi mi je ornel zuti.tj..Ornel Milano prelijepo mirise a ovaj Persil sensitive lijepo pere ali ne skida mrlje sto me uzasava, kontam da i njega mijenjam.

prilikom kupovine nove masine susilice dobili smo faks helizim prelijepo pere sve skida i na 30 stepeni.

moram da probam duel kasmir jer cini mi se da forumasice su odusevljene s njim. toliko od mene.

tecni denk mit za tamni ves, a fleke namazes sapunom denk mit i to je to, a ja sad imam omeksivac duel sada sa onim cukom i divno mirise a probala sam sve moguce

kolacic -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 10:05:20)

mnogo hvala...isprobat cu taj iz dma pa cemo vidjeti...evo kuma mi rece da ne cekam da prenoci ves vec cim se osusi da skidam sa strika, tako se zadrzava lijep miris..

Ben 10 -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 10:25:32)

Ja ne stavljam omeksivac zbog sina i AD,ali mi sinoc komsinica donjela ves da joj operem jer joj se masina pokvarila i taj duel sa cukom i citav wc mi mirise...

mama_debeljuca -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 10:47:41)

ja trenutno koristim Nila det. za šareni veš, crveno pakovanje, ustvari koristim ga već podavno, zadovoljna sam. Ljepše mi miriše od pervola i woolitea. A omekšivač, Mehčalec- merkator sensitive, čista 10!!! Od nedavno sam ga otkrila, sad mi poslije njega svaki lenor tako jak i smrdi na kiselo. Inače košta oko 1,5KM litar [sm=smiley1.gif]

kolacic -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 11:40:14)

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ja ne stavljam omeksivac zbog sina i AD,ali mi sinoc komsinica donjela ves da joj operem jer joj se masina pokvarila i taj duel sa cukom i citav wc mi mirise...

i ja procitah ovdje da je dobar od kasmira duel, pa sam ga jutros kupila, inace sama ne bih nikad jer koristim ornel, lenor i silan, super mi mirise ovaj duel, vidjet cemo kakav ce ves biti pa vam javim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kolacic -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 14:50:01)

da vam javim..ovaj duel je super, prelijep, mirise mi svo kupatilo od njega, kako gore neko rece. i nadam se da ce potrajati miris...duel od kasmira.. 

Latinka -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 15:00:56)

Ja za šareni veš koristim Denkt mit (plavi-za šareno) i u šareno stavljam omekšivač, da me sad ubijete, ne znam je li Silan ili Lenor, žut, narandžast, tako nekako, ali prelijepo i dugo miriše (što je pravo rijetko), a za bijelo Arijel m Zim5

Anoniman -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 16:20:17)

Po preporuci forumasica s teme "produkt kojim smo zadovoljni" omeksivac koristim Lilla. 1l kosta 1.60KM, a uopce nije los, tj. bas mi odgovara. Nas je proizvod. Made in Kacuni, Busovaca. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ben 10 -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 16:31:48)

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ja sam par puta kupila Duel deterdjent i takodje lijepo mirise...i dobro opere.
Ali se opet vratim BONUXu u svim varijantama vec sigurno jedno 10/ak godina sam mu vjerna.
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Emica_sa -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 16:37:28)

Ne koristim omeksivac,a deterdzente stalno mijenjam,nisam zadovoljna ni sa jedni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Ben 10 -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 16:39:36)

Ja kao sto rekoh uvijek se vracam BONUXu ,prosli mijesec sam kupila TIde i malac mi odmah dobio AD ,zato vise ne experimentisem.

sabinos -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (15.3.2011 16:47:42)

ariel je tito a omeksivac mijenjam,trenutno plavi silan parfumed pearls mediteranski

D_K -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.5.2011 12:44:00)

koristila sam dugo onaj nas Arix ali se pokvario dibidus i na kraju mi je pukao film i probala sam prvo Ariel pa Persil i sad furam samo Persil..

ele, javljam se na ovu temu jer sam maloprije kupila nekakvu EKO KUGLU za ves masinu. preporucila mi je to zena koja je vec koristi - kaze da se moze koristiti oko 1000 pranja ili 12 mjeseci. je li jos neka od vas koristila ove kugle i kako su se pokazale??

Leena -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.5.2011 12:47:47)

hehehe, i ja kontam uzeti tu kuglu, nego cekam da mi ko javi kakva je... Pa, eto, javi nam[sm=jezicek.gif]

btw, ja nedavno kupila za E. omeksivac u Chiccu plavi (bijeli je isti kao Lenor, nista specijalno)- toliko je dobar da nemam riječi... I zaista je koncentrat, a nije da samo tako pise kao na vecini-bas je gust i dovolno je pola cepica da joj sva robica zamirise... Ma divan je[sm=smiley1.gif]. Jedini je problem sto bih trebala odmah kupiti 5-6 barem, jer kod nas kad sta u Chiccu nestane, ne nabavljaju novo barem pola godine[sm=jezicek.gif]

D_K -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.5.2011 12:50:44)

ma nisam ni znala da postoji dok mi zena ne rece, njoj donosi neka frendica na posao.
hajde javnem vam kakva je. ova je bila 20 KM - ako bi zaista bila tako ucinkovita i izdrzala 12 mjeseci onda se haos isplati - ali hajde, probam prije nego sto je nahvalim..

ena23 -> RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? (20.5.2011 12:53:32)

Lila miris ruze, rozo pakovanje... prelijepo mirise ves, isto kao ves mojih dijasporaca kad ljeti dodju i na cemu sam im dosada zavidila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>