new mama
|
Super tema ,moja curica je u ovoj grupi i sad imamo raznih faza,svaki dan nesto novo...npr... "to je moje" je glavna rijec,ako joj se neko javi u prodavnici najcesce,a ona nesto drzi u ruci odmah govori to je moje,a nije je niko ni pitao da to da,a uglavnom sve je njeno,cak pokazuje i ljubomoru,svi su njeni,mama,tata,dajdza,nana,bebe i tako Dalje, sad ona hoce da se sama oblaci,skida,oblaci tene,cipele,cak to je vise usavrsila,sama se obuva,jeste da nekad obuce napoako ,ali uglavnom se obuje,jedino je sa majicama problem to nezna pa eto onda popusti i da nama da je obucemo-skinemo,a hlace i stramplice mora ona sama A sto se tice igranja bebe su joj glavne,ima jedno pet,koje oblaci,maze kremom,kupa,nosi sa sobom,kad negdje krenemo to je plac,makar tri moramo ponijeti ,jedva na vrata izadjemo ,ali se nose Crtane ne voli,jedino nekad Doru gleda,ali po par sekundi,trazi samo da joj upalim i onda se odmakne,ustvari uopste ne voli da gleda tv,jedino pjesme voli,tad plese i svi moramo plesati,ali ne da sjedimo nego moramo ustati i sa njom plesati Eto to je ono sa sto je aktuelno,a i ma jos,kad se sta sjetim napisem vam