Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Hahaha, i sada imam leptirice u stomaku kada se sjetim tih trenutaka... 28.06.2007. je bio nas veliki dan, dan kada smo se vjencali. Nakon toga ubrzo sam dobila jedan posao (do tada sam zivjela u inostranstvu i upravo diplomirala medjunarodni biznis i menadzment) koji bas i nije bio OK pa sam aktivno trazila drugi. U nekom trenutku sam dobila veliku zelju za , medjutim MM nije bio za iz razloga sto sam ja jos bila u potrazi za poslom. Medjutim nakon neke malo jace svadje, mi smo se adekvatno pomirili ne pazivsi taj jedan jedini put.... To je bio avgust 2007. Pocetkom septembra, mozda oko 10og/15og septembra, meni kasni 2/3 dana. Taj dan dobijam pismenu obavijest da sam odabrana i da dodjem na sastanak kako bi mi urucili ponudu za posao, i istovremeno radim test i otkrivam da sam trudna. MM ceka u dnevnom boravku, a ja sva onako zbunjena, iskreno receno pomalo preplasena dolazim pored njega i sjedam i govorim mu "eeehmmm...ja sam trudna". On me grli, i pita "pa zar nisi to zeljela draga?pa super bona bla bla". A meni zvoni u glavi ponuda za posao + trudnoca ??? Medjutim sve prolazi u najboljem mogucem redu, ja dobijam posao - mada skraceno trudnicko (samo 6 mjeseci) i radim tu do ovog ljeta. Sada sam na drugom poslu, koji mi zbog opisa malo bolje odgovara, a moja djevojcica ima 2,5 godine i presretna sam sto je imam!!!!! I tako se odlucismo kada je princeza imala 3 godine da se vise necemo "paziti" pa kada bude htjelo biti neka bude. Obzirom da je muz u inostranstvu, i nismo mogli "potrefiti" svaki ciklus, potrajalo je to par mjeseci. U oktobru je bio muz kod kuce, i bas smo se onako "proveli", hodali malo putovali, izleti ovo-ono, malo uzivali jedno u drugom, jer nam je vec bilo omrzlo razmisljati o tome da li ce upaliti ili ne, obzirom da vec koji put ranije nije. Otisao muz, a ja ostala sa nekim cudnim simptomima, vec par dana nakon O. sam nekako "osjecala" se trudnom. Uradim ja test, nekih 6 dana prije izostanka M kad' ono blijedo pozitivan a ja ne mogu da vjerujem. Kontam - uslikat' cu ga pa cu vidjeti je li umisljam ili ne? Prebacih na laptop kad' ono POZITIVAN. Zovnuh MM na webcam, pokazah mu, a njemu osmijeh od uha do uha . Ovaj put smo oboje bili radosni i srecni, ali jaaaaaaaaaako razdvojeni hahaha.