Leena -> RE: Kako ste se upoznali? (27.4.2011 23:47:32)
|
tekja, hvala sto me volis[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ma ne, sve su meline divne[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Mislim da nema komplikovanije price od nase [sm=smiley36.gif]Mi smo se upoznali na putu za Maribor u autobusu, znala sam svu njegovu raju, jer sam radila s njima, samo njega nisam... Vidim slobodna 2 mjesta na kraju autobusa (ono kao secija, pa 2 slobodna) i odem tamo ne bih li uspjela zaspati i odmoriti se, jer sam to jutro doputovala iz njemacke i uspjela samo zamijeniti stvari u koferu. Kad on sjedi pored ta dva mjesta i prica viceve, pjeva, i tako to... Ja, ipak, uspijem zaspati, kad osjetim nesto mokro po nogama, budim se, cojek drzi flasu vode, i kao:"Izvini, naglo zakocio bus", ja sva tako mokra doputujem, dobije upalu svega sto imam... Tamo se nađem sa svojom drugaricom i 4 dana ga izbjegavam. Nakon toga smo dobijali neke projekte da radimo zajedno i sve strogo poslovno. Zove on mene jednom "da popricamo o poslu", odem ja i pricam o svom momku nesto, vidim ja njemu nesto nije pravo... Poslije (a po godina razmak između svega hehe) on mene na msn svako malo trzne i kao:"Super ti frizura sa te i te slike(a ja ispeglala kosu), kao ne voli on cickave cure... Poslije "Jest ti fino kad se nasminkas, hajd jednom ispravi kosu i nasminkaj se, pa da izađemo vani ono "zaoprave", a meni sve to sega... A sve vrijeme pricamo mi o svemu, on o svojim curama, ja o momcima, kao mi neka raja, a i blizu zivimo, pa nekad idemo na fax(nije isti fax, ali blizu) zajedno i tako... I jedan dan, imam ispit i trebala mi pomoc njegovih kolegica, one otkazu, ja padnem u depresiju i pita me mama:"A je li ti ne moze to onaj tvoj drug pomoci?"-ja ga se ne bih ni sjetila... Na kraju radimo moj momak, mm, i covjek koji je tadasnjem momku cimer, a mm rođak[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ugl. meni to sve nekako "nije nista"... Ja zivjela sa 2 cimerice, svako malo eto mm, te jednom na kafu, te jednom nesto zaboravio, pa nesto drugo zaboravio, pa cimerici (danasnjoj kumi) nesto treba pomoci, pa tako to... a jadni moj momak ode kuci za vikend, u Dalmaciju, a Valentinovo bilo i mm me pita hocemo li mi izaci, kao da ne budem sama... I kad smo izasli kaze mi da je raskinuo sa curom. Bili na nekom koncerticu nesto... Ali sve nesto i nista. Onda jedan dan nepozvan dođe i kaze mi da misli da znam sta on od mene hoce i da se odlucim sta ja hocu i to sto prije... I tako ja raskinem sa momkom, i od tog trenutka smo nerazdvojni[sm=smiley1.gif]... a tek kako me zaprosio, ali to je za neku novu temu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|