Hannan -> RE: kupovina putem interneta (4.2.2009 13:20:25)
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB Draga Ebru! Jesam ja narucila djecija kolica 20.01.2008. i nikada mi nisu dosla. Novac su mi skinuli sa kartice, ali kolica nema![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Eto, da znas, pa budi oprezna. Kupovina preko interneta je poprilicno ne sigurna. Oni ce svoje pare dobiti, a ti da li ces robu je pitanje! Pusa! Zanima me jesu li ti ikad stigla kolica??? Mi, odnosmo moj muz je clan Ebay-a vec dugo godina, narucivao je sve i svasta preko njih, od dijelova za kompjutere, igracih konzola, sastavljenih kompjutera i sve je dolazilo 100% onako kako je narucio. Uvijek je dobijao i broj pod kojim je roba odpremljena da li postom , da li DHL-om i uvijek je preko neta mogao da prati gdje se roba trenutno nalazi. Placao je karticom, odnosno preko Pay Pal i sve je bilo uredno. Mislim, da imas pravo da tuzis, i da ti se ili namijeri steta u novcu ili da ti robu posalju. Malo bolje pogledaj onaj ugovor koji si popunila ili onaj papir koji si dobila postom od njih, trebalo bi da stoje takve stvari.
|
|
|
|