Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 11.2.2010 9:09:55
fatimica09
...ja bih zagrlila svoju Fatimicu, i slikala je.... i trazila da budem s njom bar malo...sama.... zapalila bih... i gledala je i vjerovatno joj nesto rekla....mnogo toga....
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 11.2.2010 9:10:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: fatimica09
...ja bih zagrlila svoju Fatimicu, i slikala je.... i trazila da budem s njom bar malo...sama.... zapalila bih... i gledala je i vjerovatno joj nesto rekla....mnogo toga....
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 11.2.2010 9:12:20
new mama
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 11.2.2010 11:42:01
misica
Zavrsila bi fakultet definitivno koji sam usput napustila i bila nastavnica biologije. Mogla bi vise vremena provoditi sa svojim sinom, a ovako nigdje veze.
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 11.2.2010 11:46:38
reallove
dusa draga
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 5.3.2010 18:08:11
sara.at
ja kako sam hatljava sve bi isto uradila al kad bi htjela nesto promjeniti nebi ni jedan tren jer taj bi me tren mozda kostao da nikad svog mm ne upoznam a onda bi zalila cjelog zivota
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 8.3.2010 21:02:35
Medić*
samo bi vise provodila vrijeme sa roditeljima, koji su tako rano preselili na ahiret, ljubila ih ,grlila, igrala sa njima, pjevala, veselila, uljepsavala ima dan iako su bili sretni, eh Boze hvala na dobrom i na losem, ali srasno mi fale, u najljepse vrijeme odose, on 42 a ona 39, iz cista mira kao da ih neko ukrade, ovu prazninu u dusi ne zelim nikome
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 9.3.2010 10:13:18
Anoniman
Ova tema me podtaknula na razmišljanje "A šta bi ja to mjenjala" i tako mislila sam i mislila, vraćala film i baš sam se prisjetila svega što je lijepo, smješno, ono manje lijepo, tužno... i skontala da ne bih ništa promjenila sve što se desilo desilo se sa razlogom i ima svoje prednosti, svoje mjesto i vrijeme naravno da neke stvari ne bi sa ovim mozgom radila u 15, 18 god. ali to nije to ne bi bilo zanimljivo ...Ja sam u životu veliki optimista tako kad mi sve lađe potonu ja zamislim da sam u podmornici ... za mene nema neuspjeha jer ih ja ne vidim. Prezadovoljna sam svojim životom
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 22.5.2010 16:30:07
Mirkica
IZVORNA PORUKA: magnolija* Daaavno bih faks privela kraju
i ja i ja
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 22.5.2010 16:34:51
aya
samo bih vise, mozda ulozila u sebe, recimo znanje njemackog, otputovala negdje vani da usavrsim engleski, posjetila neke zemlje koje sad, sigurno u narednih 10 godina, dok neporaste, necu moci.
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 22.5.2010 19:29:51
Meri29
U sustini ne bih mijenjala puno toga, ali bih zavrsila fakultet van BiH gdje sam zapocela, a ne vratila se i zavrsila ga ovdje da bih sjedila u kuci. Ne bih se mijesala najboljoj prijateljici u losu vezu, koja je kasnije prerasla u brak i nakon koga sam nju izgubila, ali najnajnajnajvise od svega, znala bih sta slijedi, pa bih sacuvala svog ujku koji vise nije tu
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 22.5.2010 20:14:31
koka i po
Nebi činila greške koje sam činila.Nebi dozvolila dotičnim osobama da odlučuju umjesto mene.Rekla bih mom bratu koliko ga volim jer to nikada nisam, učinila.
RE: Kada biste mogli vrijeme vratiti unazad... 23.5.2010 9:16:03
Hanady RR
Evo cejlo jutro kontam kako bih odgovorila i skontah...ja nebih ništa mjenjala. Sve lijepo što se desilo ponovo bih na isti način doživjela. na većinu ružnih stavri nebih mogla sama utjecati pa bi ih opet preživaljavala a ta me pomisao ne veseli. eventualn prekidanja nekih prijateljstava nisu ništa u poređenju sa gubitkom bližnjih, a iz svakog razoarenja naučila sam lekciju za koju sam sretan da sam je naučila u datom momentu.
elem taman mi je nako kako treba da bude.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.