Blue rose RR
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: Amrino Vidim da postoji tema "Moja TV"...pa rekoh da otvorim i ovu... Mi smo odavno, razocarani uslugom, bahatoscu BHTelecoma, odlucili da ukinemo fiksnu telefoniju i evo prije neki dan smo postali korisnici Logosoftovog paketa Trio... Podrazumijeva xDSL + Super Tv (najnaprednija televizija u BiH) + kompletna uluga fiksne telefonije...Sve to kosta mjesecno 58, 50 KM Mi smo za sada prezadovoljni. Kakva su vasa iskustva? IZVORNA PORUKA: mama alma RR Amrino dobro si kazala, it Telekoma su pobudalili, i mi zajedno sa njima, jer ih velika većina prati u stopu. Kod mene je Telemach, sad sam ih zvala kažu od naredne godine kreću sa tim paketima i ja se odmah prebacujem. IZVORNA PORUKA: tekja Mi smo od pocetka decembra presli na logosoftov internet, ekstra smo zadovoljni, neogranicen download, brzina ekstra, vec smo skinuli toliko stvari, pa sada imamo problem gdje naci vrijeme za gledanje svega ...to za tv+ fiksni nisam znala, a i meni je BH Telecom ...mislim nisu normalni... IZVORNA PORUKA: Dinkica Je evo već dva mjeseca čekam logosoft xdsl interent +iptv ali nam je kućepazitelj pravio probleme, nije htio dati odmah saglasnost , konačno je pristao i iz lola su obećali do 10 januara, jedva čekam, jer bhtelecomov adsl je totalno zakazao IZVORNA PORUKA: neki Mi kontali da se prebacimo,taman sledeci mjesec,nadam se da cemo biti zadovoljni Hajd pisite iskustva IZVORNA PORUKA: maja78 RR ja sam upravo to narucila ali bez telefona, nemam pojma zasto nisam telefon IZVORNA PORUKA: Hannan IZVORNA PORUKA: Dinkica Je evo već dva mjeseca čekam logosoft xdsl interent +iptv ali nam je kućepazitelj pravio probleme, nije htio dati odmah saglasnost , konačno je pristao i iz lola su obećali do 10 januara, jedva čekam, jer bhtelecomov adsl je totalno zakazao Dinkice, molim te iako to nije tema, da mi kazes kakve si ti probleme imala sa Bh telekom adsl. Jer vidim iz razlicitih gradova smo... kod nas je svak idan neki prekid u intervalu 15-17h i jos poneki put u toku dana, kad ih nazovem uvijek isto idite na restartovanje modema, na kraju je bilo da je nasa mrezna karta losa, pa smo i to promijenili i sad znam da je do njih, da i brzina nikad nije bila ona koju smo placali, umjesto 4Mbit smo imali max 3...i mi smo toalno razocarani i rado bih uzela ovaj logosoft ali kod nas ga nema, pa cemo ponovo na wireless. IZVORNA PORUKA: emma.L Generalno smo zadovoljni Logosoftom. Dešavalo se u početku često da imamo neke prekide svega, pa smo restartali, pa gasili i palili, vadili iz struje, dok nisu došli i postavili novi modem. Bili su nam uvalili neki sa skroz rasklimanim utičnicama . Sada je ok i zadovoljni smo i internetom i TV-om. Zna se desiti da titl ne možeš naći na našim jezicima, ali to nam i nije problem. E budući da se broj korisnika rapidno povećava, pitam se hoće li usluga ostati na nivou . IZVORNA PORUKA: amdi Mi smo na Telemach-u, imamo paket kanala HBO i HD rezolucije-fenomenalni su IZVORNA PORUKA: Dinkica IZVORNA PORUKA: Hannan IZVORNA PORUKA: Dinkica Je evo već dva mjeseca čekam logosoft xdsl interent +iptv ali nam je kućepazitelj pravio probleme, nije htio dati odmah saglasnost , konačno je pristao i iz lola su obećali do 10 januara, jedva čekam, jer bhtelecomov adsl je totalno zakazao Dinkice, molim te iako to nije tema, da mi kazes kakve si ti probleme imala sa Bh telekom adsl. Jer vidim iz razlicitih gradova smo... kod nas je svak idan neki prekid u intervalu 15-17h i jos poneki put u toku dana, kad ih nazovem uvijek isto idite na restartovanje modema, na kraju je bilo da je nasa mrezna karta losa, pa smo i to promijenili i sad znam da je do njih, da i brzina nikad nije bila ona koju smo placali, umjesto 4Mbit smo imali max 3...i mi smo toalno razocarani i rado bih uzela ovaj logosoft ali kod nas ga nema, pa cemo ponovo na wireless. Mi nismo imali nikad prekida ali brzina je očajna, imamo paket od 8G sa brzinom 2Mb/s i to bi tebalo da ide ko flak a meni zaglavi kad otvorim 3 stranice, streaming videa se prekida, brzina downloada filma nikad ne pređe 50kb/s znači treba noć da se skine film i neću da bacam 30 KM za takvu uslugu, nisam ja ni zvala njih jer imam ovu opciju optical fiber to home od logosofta pa da je iskoristim.