|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom!
17.9.2010 23:07:44   
škorpija

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: škorpija

jooj moj bebi je odnedavno počeo da plače čim vidi tetu na vratima, ne znam je li to znak za uzbunuuser posted image

ja mislim da im je sad ta ''faza'' jer moja bi do prije mjesec dana sa ciganima otisla a sad cim vidi da se ja spremam ona placeuser posted image i nece nikomuser posted image

uh nadam se da će i to proćiuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 626
17.9.2010 23:12:02   
Leena
Škorpija, jeste znak za uzbunu! Ne znam mozes li ikako provjeriti sta se u stanu događa dok vas nema, a da teta i Ajdin ne znaju, tako ako je sve ok, onda nisi nikoga uvrijedila... U svakom slucaju neces pogrijesiti ako provjeris zasto place. Nemoj paniciti unaprijed i ne bih da te plasim, ali molim te nekako provjeri, kazem to jer je poznanica imala isti problem, mali plakao stalno kad dolazi teta i jedan dan ona dođe ranije s posla, kad ima šta vidjeti, teta gleda TV, a malog ubacila u ćošak iza ugla da ne može izaći, a da joj ne smeta... I jos joj rekla: Pa ne moze se tamo povrijediti...
Da, ne moze, ali jadno dijete je potpuno istraumiranouser posted image
Nadam se da Ajdin plače samo zato što mu ti fališ;)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 627
17.9.2010 23:14:03   
teacher75
ja bih negdje postavila skrivenu kameru...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 628
17.9.2010 23:22:42   
škorpija
uh leena grozna pričauser posted image user posted image user posted image , sad si me fakat zabrinula. doduše mojoj teti često sveki uleće nenajavljena (ima ključ), dosad nije ništa neobično primjetila.

tičer jel ti to znaš nešto što ja ne znam, prijavi odmahuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 629
17.9.2010 23:27:31   
teacher75

uh leena grozna pričauser posted image user posted image user posted image , sad si me fakat zabrinula. doduše mojoj teti često sveki uleće nenajavljena (ima ključ), dosad nije ništa neobično primjetila.

tičer jel ti to znaš nešto što ja ne znam, prijavi odmahuser posted image

ma ne znam draga, nego generalno kazem kad bih sumnjala u tetu postavila bih kameru. al ja ipak mislim da je to faza jer je svjestan da se rastavlja od tebe pa mozda zato place. moja rodica nekad zna ostaviti malu kod svoje mame i mala je bila super a onda jedan period vristala kad je ostavlja (a naravno nana ko nana, ne bi nista lose ucinila svojoj unucici)user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 630
17.9.2010 23:27:51   
Anoniman
leenina prica je zaista grozna al moje djete koje je mjesec dana starije od Skorpijinog radi istu stvar kad je u pitanju moj svekar kojeg ona obozava.. kad smo svi skupa ona mene ni ne gleda stalno je s njim al kad ja negdje idem onda place i nece njemu..e sad treba li meni skrivena kamerauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 631
17.9.2010 23:28:56   
teacher75
moja lana se smije kad ugleda tetu odmah sa vrata a kad se ja vratim s posla pocne da meni kenjkauser posted image mislim da pozeli siku i da je to zbog toga...

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.9.2010 23:29:29 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 632
17.9.2010 23:30:43   
škorpija
i ajdin se teti na početku smijao, a sad samo bježi meni i plače kad je i pogleda, nadam se da je ipak neka faza, ali opreza nikad dostauser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 633
17.9.2010 23:32:37   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Leena

Škorpija, jeste znak za uzbunu! Ne znam mozes li ikako provjeriti sta se u stanu događa dok vas nema, a da teta i Ajdin ne znaju, tako ako je sve ok, onda nisi nikoga uvrijedila... U svakom slucaju neces pogrijesiti ako provjeris zasto place. Nemoj paniciti unaprijed i ne bih da te plasim, ali molim te nekako provjeri, kazem to jer je poznanica imala isti problem, mali plakao stalno kad dolazi teta i jedan dan ona dođe ranije s posla, kad ima šta vidjeti, teta gleda TV, a malog ubacila u ćošak iza ugla da ne može izaći, a da joj ne smeta... I jos joj rekla: Pa ne moze se tamo povrijediti...
Da, ne moze, ali jadno dijete je potpuno istraumiranouser posted image
Nadam se da Ajdin plače samo zato što mu ti fališ;)

Slazem se s Lenom...
A da probaš mozda jednom ranije doci s posla, onako nenajavljeno, pa da vidis kakva je situacija??? Pa da budes mirna...user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 634
17.9.2010 23:33:38   
Dida79
Mislim da nemas razloga za strah...kako i sama si rekla da tvoja sveki cesto naleti ne najavljena pa do sad bi nesto primjetila user posted image ...malecki je samo vezan za tebe i dolazak tete njemu znaci da ti odlazis user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 635
17.9.2010 23:38:18   
Anoniman

i ajdin se teti na početku smijao, a sad samo bježi meni i plače kad je i pogleda, nadam se da je ipak neka faza, ali opreza nikad dostauser posted image

koliko ga vec teta cuva i odkad je pocep plakatiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 636
17.9.2010 23:38:42   
Anoniman

koliko ga vec teta cuva i odkad je poceo plakatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 637
17.9.2010 23:38:54   
škorpija
doduše sveki me dosad nekoliko puta napominjala da se teta ne igra dovoljno sa ajdinom, a ja sma kontala da je to sve iz opreza, jer je kad ga je tek počela čuvati gadno pao i razbio usnicu, baš se teta bila nasekirala, ali fakat ću morati nešto poduzeti previše me to kopka

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 638
17.9.2010 23:39:35   
škorpija
teta ga čuva od aprila, a počeo je plakati prije možda mjesec dana

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 639
17.9.2010 23:43:27   
bananica
IZVORNA PORUKA: pingpong

IZVORNA PORUKA: D_K

meni se cini da je ona malo slaba na nju - cim je mala zamoli ili za nesto zapne ona joj ispuni - to me podsjeca na ljubav dede i nane prema djetetu i znaci da joj je malena prirasla za srce..

Upravo ovo i jeste problem, baš se ponaša kao da joj je nana i sve što ja kažem, ona ima drugo rješenje i misli da bolje zna od mene.  Ipak se stvari trebaju postaviti drugačije: ja sam poslodavac - ti moj uposlenik; ja kažem šta i kako - a ti to uradiš.  Takav ja odnos imam sa svojim poslodavcem i on je zadovoljan sa mnom

ne znam zasto zena uopste cuva tvoje dijete, bez ljutnje, ali ja ne bih ostala niti jedne sekunde u tvojoj kuci, ne znam ti za koje pare

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 640
17.9.2010 23:44:10   
Anoniman

nama se ista stvar pocela desavati ito s osobom koju najvise voliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pokusaj razgovarati s tetom pitaj je sta ona misli zasto placeuser posted image user posted image ja zaista ne zelim vjerovati da je u pitanju nesto strasnouser posted image ali opet to je tvoje djete i ti ga najbolje znas.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 641
17.9.2010 23:47:05   
škorpija

nama se ista stvar pocela desavati ito s osobom koju najvise voliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pokusaj razgovarati s tetom pitaj je sta ona misli zasto placeuser posted image user posted image ja zaista ne zelim vjerovati da je u pitanju nesto strasnouser posted image ali opet to je tvoje djete i ti ga najbolje znas.

ma u pravu si noa, i ja bih da ga čuva nena bila siguran da je to faza, ali opet u pitanju je strana osoba iako s poznajemo godinama, ali džaba opet je tu crv sumnjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 642
17.9.2010 23:48:08   
veeseelaa

Upravo ovo i jeste problem, baš se ponaša kao da joj je nana i sve što ja kažem, ona ima drugo rješenje i misli da bolje zna od mene.  Ipak se stvari trebaju postaviti drugačije: ja sam poslodavac - ti moj uposlenik; ja kažem šta i kako - a ti to uradiš.  Takav ja odnos imam sa svojim poslodavcem i on je zadovoljan sa mnom

ovakav stav prema takvoj teti user posted image user posted image user posted image strašnoooooo
nadam se da si ovo napisala u ljutnji inače user posted image user posted image razočarala si me

< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.9.2010 23:50:06 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 643
17.9.2010 23:52:46   
bananica
u kojoj ljutnji vesela, sto zena kupi djetetu kiflu??ili mu da nesto po svom izboru za jesti?

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 644
17.9.2010 23:53:09   
veeseelaa
pingpong ti izgleda neznaš ni šta je vrtić ni kakve su tete, strašno
A merak ti je kad se igra s njom i kad je ljubi i grli istinski od srca a ne kao obični uposlenik koji bi gledao da izvuče guzu i da što manje radi
Škorpijo nemoj odmah da paničiš, moja malena nekad neće kod moje mame i plače kad je vidi a inače je obožava, dječica imaju faze
Naravno potraje li ispitaj situaciju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 645
17.9.2010 23:53:24   
Dida79
Skorpija mi ti mozemo pisati do ujutru i opet ce te gristi crv sumnje...nisam sigurna gdje radis i da li mozes da izlazis sa posla ako mozes to bi bilo najpametnije bez da uvrijedis tetu ako je zaista nevina u svoj ovoj prici...izadji par puta sa posla i dodji kuci sa izgovorom da si nesto zaboravila tako isto i muz...vjerovatno imas neku komsinicu ili prijateljicu koja je u blizini neka malo obrati paznju vazda je bilo i bice da i zidovi usi imaju...
Ja bi to na ovaj nacin pokusala rijesiti...sretno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 646
17.9.2010 23:55:10   
škorpija
pa tako ću vjerovatno i uraditi

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 647
17.9.2010 23:55:41   
veeseelaa

Esma i teta se baš, baš vole... i jednoj i drugoj se ozari lice kad se ugledaju.  Teta Esmu uči mnogim stvarima.  Zaista je Esma procvjetala kako je sa ovom tetom, toliko je riječi naučila, toliko simpatičnih fazona.  Ne uči je ružnim riječima i ružnim radnjama.  Svakako da mi je ovo veoma, veoma bitno!
Ipak, neke mi stvari smetaju, a to je ovaj odnos nana-unuče koji su izgradili.  Čak mi nekad zna i reći: Ja bih voljela da Esma, kad odraste, bude "takva" i "takva".
  Pa valjda sam ja zadužena za Esmin odgoj... iako ona provodi od 3 do 8 sati dnevno sa njom.
Što se tiče razgovora sa njom.  Pokušala sam i fino, i malo oštrije (pa je umalo dala otkaz - da ja nisam smirila situaciju), pokušala sam i napismeno... ali je sa tetom veoma teško ostvariti komunikaciju.  Doslovno!  Ni ne sluša me kad joj šta objašnjavam već se igra sa Esmom.  Shvatam ja da se vole, ali me mora saslušati jer sam ja tom djetetu majka i zajedno sa svojim mužem donosim odluke o njenom odgoju i njenoj ishrani!!!
Lulu, to sa smokijem me zabrinu!

zar ovakva žena zaslužuje bananice da se smatra običnim uposlenikom user posted image user posted image

o tome sam ja govorila

< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.9.2010 23:56:19 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 648
17.9.2010 23:57:09   
veeseelaa
ja na svakoj temi zakuham user posted image user posted image user posted image user posted image nije mi namjera al ne trpim nepravdu, da sam u stripu lik išla bi mi sad para na uši user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 649
17.9.2010 23:59:28   
škorpija

Esma i teta se baš, baš vole... i jednoj i drugoj se ozari lice kad se ugledaju.

uh pa zbog ove rečenice sam se ja baš i zabrinula šta nije u redu između mog bebija i njegove tete

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *