|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom!
18.12.2009 13:52:59   
Gigana
Svašta, i ja kažem, tek sad vidim koliko mogu pričati o glupim i nebitnim stvarima.  

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 226
18.12.2009 13:57:17   
škorpija
fakat ni ja nisam znala za pire, jel se onda i ostale čorbe i kuhana jela jedu s pireom (znam, začatavenj, al svrbe me jezik i prstiuser posted image )

enisa ja bih tu tetu nogom u dupe i vanuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 227
18.12.2009 13:59:41   
mamaajna
sto se tice sarme,pardon tete cuvalice,ja sam svoju nasla dok sam trudna bila.imamo do septembra jos fore ali se nadam da ce se slagati posto je ona moja prijateljica,cuvat ce je kod sebe a u blizini je naseg stana.udata,nema svoje djece,ali ih je dosta cuvala za 7g braka.

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 228
18.12.2009 14:21:40   
M kao Mama
ne znam da li sam na dobroj temi, hahahah

a šta je s onima koji ne jedu sarmu, hahahahaha,

ja sarmu jedem zbog pirea,

da se vratim na temu, hajd rekoh da malo i j a podgrijem,

enisa ja bih  se teti momentalno zahvalila na saradnji i našla neku novu. Kratko i jasno, takva žena nema ta da radi u tvojoj kući.

Kratko, jasno i iskreno od mene

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 229
18.12.2009 14:24:10   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: mama alma

ne znam da li sam na dobroj temi, hahahah

a šta je s onima koji ne jedu sarmu, hahahahaha,

nista ti nemas pravo na tetu cuvalicu

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

trudimo se za trece

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 230
18.12.2009 14:34:04   
mamina princeza
Promjenite naziv temi u kako jedete sarmu:)))) Ja vala bez priloga. Rodjena u SA svi moji su iz SA i oduvjek tako. Tek sam od svekrve cula da se jede uz pire... hehe

Enisa jos pokusava tetu dovest u red izgleda al mislim Bog mi da to ne ide tako lako . Daj Boze da grijesim

A ti mamaajna bas si se osigurala unaprijed

IZVORNA PORUKA: mamaajna

sto se tice sarme,pardon tete cuvalice,ja sam svoju nasla dok sam trudna bila.imamo do septembra jos fore ali se nadam da ce se slagati posto je ona moja prijateljica,cuvat ce je kod sebe a u blizini je naseg stana.udata,nema svoje djece,ali ih je dosta cuvala za 7g braka.

Nadamo se da neces imati problema kad je vec dugo znas. A gdje si ti poletila pa o tom razmisljas. uzivaj kuci na porodiljskom sta ces zube pravit:)))

OT.....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 231
18.12.2009 14:57:05   
mamine oci
ja necu o sarmi nego ukratko o teti,problem je kod nasih zena sto nemaju poverenja u mladje osobe,nego traze starije tete zene vec umorne, ja sam se nudila i enisi i mnogima sa rr da cuvam djecu sto znam i sigurna sam da mogu cuvala ih mnogo cak radila sa djecom mnoge spremala za skolu cak sam i htjela da cuvam bez novca da izadjem u susret svak kojoj mogu, ja sam cak spremna cuvati i za 100km ali posto nepoznajem grad obicno cuvam u svom stanu sa djecom se igram,druzim,plesem recitujem,spremam jela po zelji,sve zavisno do uzrasta uvjek se maksimalno posvjetim,da nebude da se previse hvalim zene koje me poznaju znaju kakva sam,ali niko nece tako svako hoce da plati 300km a posle se kuka nidis sve pogodnosti i jos nepase,a ni te tete netreba preterivati ako prihvate posao nekaka rade kako treba,ja reko ukratko a bas produzihuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 232
18.12.2009 15:01:49   
tea lana
mamine oci ja ako pocnem raditi aBd tebi cu svoju Lanu dati na cuvanje do treceg rodjendana ali naravno po cijenama koje su realne cuj 100km.Zeno ne zezaj ja vazda kazem ko cuva moju Lanu i 1000 km bi bilo malo dati.user posted image Ja iskreno mislim da je mamine oci super za taj posao a a ko nista Adela moja ako ono uspije mozda postanemo i radne kolegiceuser posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 233
18.12.2009 15:02:24   
M kao Mama
Adela, svaka čast na iskrenosti, a ovo đabe da radiš, nemoj više da ti čujem, od hvala nema ništa, ti svojoj djeci ne možeš otići u prodavnici i za hvala kupiti čokoladu.

Znači, poštuj i cijeni sebe, a ti si jedna divna odoba, to je bez daljnjeg.

Neposredna veza do poruke: 234
18.12.2009 15:06:50   
mamine oci
user posted image tea,alma,hvala na divnim rijecima a zadovoljna sam ja i sa 100km jer meni uhar da plati pola kirije,ja bi bila zadovoljna...renutno cuvam dvogodisnjeg bracu ali samo petkom 2-3sata 10km...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 235
18.12.2009 15:11:26   
abh
mamine oci jesi li ti u Sarejevu? I cuvala bih djete kod svoje kuce prepostavljam? Imam jednu drugaricu koja trazi nekoga ko bi cuvao predvece dijete jedan dan u sedmici.

Neposredna veza do poruke: 236
18.12.2009 15:14:45   
Gigana
IZVORNA PORUKA: škorpija

fakat ni ja nisam znala za pire, jel se onda i ostale čorbe i kuhana jela jedu s pireom (znam, začatavenj, al svrbe me jezik i prstiuser posted image )

Ko voli, moze ih jesti i sa kamenjem ako želi, sve po ukusu i zeljama.

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 237
18.12.2009 15:15:41   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: abh

mamine oci jesi li ti u Sarejevu? I cuvala bih djete kod svoje kuce prepostavljam? Imam jednu drugaricu koja trazi nekoga ko bi cuvao predvece dijete jedan dan u sedmici.

jesam u sarajevu

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 238
18.12.2009 15:18:09   
Gigana
IZVORNA PORUKA: škorpija

I zaboravih ti reći, ne znam na kojoj ruci te svrbe prsti, ali ako te svrbe na lijevoj ruci, to ti je mozda dobitak (tako kažu).  A ne znam sta znaci kad te svrbi jezik. user posted image user posted image user posted image

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 239
18.12.2009 16:01:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ja necu o sarmi nego ukratko o teti,problem je kod nasih zena sto nemaju poverenja u mladje osobe,nego traze starije tete zene vec umorne, ja sam se nudila i enisi i mnogima sa rr da cuvam djecu sto znam i sigurna sam da mogu cuvala ih mnogo cak radila sa djecom mnoge spremala za skolu cak sam i htjela da cuvam bez novca da izadjem u susret svak kojoj mogu, ja sam cak spremna cuvati i za 100km ali posto nepoznajem grad obicno cuvam u svom stanu sa djecom se igram,druzim,plesem recitujem,spremam jela po zelji,sve zavisno do uzrasta uvjek se maksimalno posvjetim,da nebude da se previse hvalim zene koje me poznaju znaju kakva sam,ali niko nece tako svako hoce da plati 300km a posle se kuka nidis sve pogodnosti i jos nepase,a ni te tete netreba preterivati ako prihvate posao nekaka rade kako treba,ja reko ukratko a bas produzihuser posted image

Ne tražim ja isključivo stariju tetu, ne! Mi smo na početku našli jednu djevojku al je ona zbog privatnih obaveza otkazala.
Tebi sam rekla da mi ne odgovara da nosim dijete negdje, on je beba od 6 mj. i ne pada mi na pamet da ga po ovom snijegu nosim, meni to ne paše. Da je topilije pa možda i nekako al ovako......
I da, ja ne kukam, imam problem, riješit ćemo ga aBd, ima žena koje traže taj posao, biće nešto.

Neposredna veza do poruke: 240
18.12.2009 16:08:31   
hanabanana
Enisa_sara, ja vjerujem da se može naći fina teta.
A ti nemoj da se ustručavaš da kažeš i napišeš svoja pravila.
Dijete se pere ovako, spava tad i tad, jede to i to.
I to je tapija.
Ti si poslodavac, i ti postavljaš pravila.
Imaš pravo dati i formular da ti svaki dan napiše šta su radili.
kad je jeo, pio, kakio, puzao, spavao, prdnuo.
Imaš to pravo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 241
18.12.2009 16:09:28   
mamine oci
bice Ako Bogda strpljen spasen,a jel ti svekrva tu da ga pricuva dok nenadjes...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 242
18.12.2009 16:09:46   
tea lana
IZVORNA PORUKA: hanabanana

I to je tapija.
Imaš to pravo.

Sa ovim se slazem jer na kraju krajeva dijete sa tom zenom provede skoro isto ako ne i vise nego sa tobom

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 243
18.12.2009 16:10:09   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: hanabanana

I to je tapija.
Imaš to pravo.
user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 244
18.12.2009 16:17:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamine oci

bice Ako Bogda strpljen spasen,a jel ti svekrva tu da ga pricuva dok nenadjes...

I sveki i moja mama rade user posted image
Išto bi Gibo otpjevao "ovo mi je škola, drugi put ću pamenije" user posted image A ova je tu dok ne nađemo novu, šta mogu.

Neposredna veza do poruke: 245
18.12.2009 16:23:06   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Promjenite naziv temi u kako jedete sarmu:)))) Ja vala bez priloga. Rodjena u SA svi moji su iz SA i oduvjek tako. Tek sam od svekrve cula da se jede uz pire... hehe

Enisa jos pokusava tetu dovest u red izgleda al mislim Bog mi da to ne ide tako lako . Daj Boze da grijesim

A ti mamaajna bas si se osigurala unaprijed

IZVORNA PORUKA: mamaajna

Nadamo se da neces imati problema kad je vec dugo znas. A gdje si ti poletila pa o tom razmisljas. uzivaj kuci na porodiljskom sta ces zube pravit:)))

OT.....

kod mene se ova sama ponudila,znas ENU sa posla kad je njoj teta dosla glave ja joj kazem osss Jasminu i nehtje je,eee sad je mojauser posted image user posted image user posted image
vjerujes da me muka hvata od posla al eto valja penziju zaraditi

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

trudimo se za trece

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 246
18.12.2009 20:18:09   
leli§

IZVORNA PORUKA: Gigana

IZVORNA PORUKA: leli§

slazem se sa pahuljicom farah u potpunosti... ljudi cesto nemaju granice...guraju do iznemoglosti...a ja nikada ne da ne pravim nego nisam ni cula niti nekoga vidjela da jede prilog uz sarmuuser posted image

enisa_sara nadam se da ces naci nekoga ko ce znati cijeniti ono sto im se ponudi

Izvini, ali ja nisam nikad čula da u Bosni postoji neko ko nije nikad čuo da se prilog (najčešće pire krompir) obično sprema i služi uz sarmu i to onu umotanu u listove kupusa. Meni sarma nije sarma bez pire krompira uz nju. user posted image user posted image user posted image
Sorry, ovo je malo off topic, ali morala sam da reagujem, pa nećemo sad pretjerivati, ali to nikako ne znači da ja podržavam ovu tetu i njeno ponašanje. To je totalno drugi "par cipela". Njen bezobrazluk je nesporan.

ja nisam u Bosni tako nemoj se plaho cuditi...ali za ono vrijeme koje sam dole zivila stvarno nisam ni cula ni vidjela... ali sam opet rekla JA NISAM... uvijek postoje manjine (one koje jedu sarmu sa prilogom ali i one koje za to nisu cule)... i ja sarmu ne jedem u ascinici... ustvari ne jedem u asicnicama nikako (eto sad se ti mzoes cuditi kako postoji neko ko nikako ne jede u ascinicama)

enisa sara ti stvarno imas celicne zivce ... ja mogu trpiti do odredjene mjere, ali ova tvoja teta je vala presla bas sve mjere...bas si daje previse za pravo. stvarno se nadam da ces naci nekoga ko ce biti povecen tvom B i da cete se slagati u mnogim aspektima... sretno mila. naci ces ako Bog da. ima zena koje stvarno zele da rade ali i znaju da postoji radna pravila

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 247
21.12.2009 11:02:19   
Suzana

Adela, svaka čast na iskrenosti, a ovo đabe da radiš, nemoj više da ti čujem, od hvala nema ništa, ti svojoj djeci ne možeš otići u prodavnici i za hvala kupiti čokoladu.

mamine oci, potpisujem mamu almu, danas niko nista ne radi besplatno i ne trebas ni ti!
Nadam se da ce nekoj od forumasica zatrebati tvoje usluge.

enisa_sara, javljaj nam sta se desava!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

Neposredna veza do poruke: 248
21.12.2009 12:24:42   
aicha

POTPISUJEM

Adela, ti si zena vjernica, visokomoralna, cista i postena (sto je odlika svake) i nemoj da to potcjenjujes!!! Ljuticu se na tebe. Ove mamice ovdje trebaju da se takmice koja ce svoje dijete dati na cuvanje takvoj osobi kao sto si ti jer barem znaju da ces emanet (ono sto ti je povjereno) ispuniti i to najbolje sto mozes.
i evo sa ekonomskog aspekta(moram profesionalna deformacija hahaha):
I ako vec radis taj posao nemoj ga potcjenjivati jer nekako zvuci "neprimamljivo" ako samo trazis 100 KM jer neko ce se zapitati,sto je tako niska cijena i povezati to sa slabim uvjetima i uslugom. Ako vec radis to i dobro ti ide zacijeni kako je norma (kod usluga posto nemas "opipljiv" proizvod to se tako gleda i ljudi traze neke reference po cemu bi tvoju vrednovali a to su npr. tvoja naobrazba,iskustvo, stan u kojem ces cuvati, uslovi, broj djece koji vec imas,novac za koji cuvas itd itd sve se to gleda zato stavi realne cijene).
etp pusaaa

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 249
21.12.2009 13:12:13   
Nedi
Ako se preselim u SA mamine oci ti si zauzeta user posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *