Anoniman -> RE: Vas osjecaj????? (28.7.2009 11:44:37)
|
Što prije oguglaš to bolje za tebe... Moraš smisliti dobar odgovor koji će ti uvijek biti spreman kada te neko tako nešto pita, tipa: "To je stvar mene i MM, ne znam zašto vas to zanima", "Ne razmišljamo još o tome" (nikad takvim mahalušama nemoj dati do znanja da se trudite), "Bit će jednog dana, kad za to dođe vrijeme, ako Bog da" i sl. I mene su zagledali i zapitkivali, čak mi je jedna radnica na poslu, vidjevši me da pijem neke vitamine koje pijem već godinama, savjetovala da pijem macinu travu, a ja je kao u čudu pitala: A što će to meni?!. Jednom se čak ta ista, dok sam uvodila učenike u učionicu, proderala preko hodnika: Ima l' šta?... a ja joj istim tonom odgovorila: Nema ništa, šta ima kod vas (a ona ima oko 50). Doživjela sam i da me radnice na poslu pljeskaju po zadnjici, kad se stomačić već vidio... a i da me pitaju: Mala, šta si ti to radila po mraku? (odgovor je bio: Nemojte da vam sad pričam detaljno) Moraš shvatiti da je tvoja intima samo tvoja... niko u nju ne smije da zadire. Nažalost, ili nasreću, sa takvim mahalušama moraš otresito i drsko!
|
|
|
|