jasmin -> RE: Nevjera (16.2.2011 23:49:58)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 Ja bas neki dan sa mm pricala o nevjeri. Krenulo kao zezancija, ja mu kazem da bih mu oprostila da me prevari i zezamo se, kaze on ne bi smio vise rucak u kuci pojesti. I onda se uozbiljimo i ja mu kazem ovo sto cu i vama: nisam ljubomorna ni najmanje niti bi mi ikada palo na pamet da bi me prevario ni u kakvoj situaciji. Jer me voli. Jer imamo neki poseban odnos. Jer je takav covjek. Jer je vjernik. I on mi na to kaze da bi sigurno uvijek zavrsio sa mnom, pa tek onda poceo nesto drugo. A to znaci da bih i ja sama vec po nasem odnosu mogla zakljuciti da je blizu kraj. E sve ovo sto za njega rekoh, vrijedi i za mene. Nema te situacije koja bi me mogla pokolebati da pokvarim ovo sto imam sa svojim muzem!!! Tako da je moje misljenje, da su nevjerni samo oni koji su nezadovoljni onim sto imaju "kod kuce", oni koji ne vole, ne cijene i ne postuju svoga partnera. Izmedju ostalog da!Ali ja sam ljubomorna opet,jer nece osjetiti dzennetski miris onaj ko nema ljubomore.I osobina vjernika je ljubomora.Naravno,bez pretjerivanja,bez gnjavaze i sl.Ali sasvim je normalno da budem ljubomorna u granicama.
|
|
|
|