Anoniman -> RE: MOBING NA POSLU (26.5.2010 23:42:57)
|
Hvala Bogu nisam imala tih problema, radim u velikom kolektivu( 50 ljudi) ali do sada nisam imala sličnih situacija...možda griješim, ali ne znam da bih dopustila da me neko teroriše, samo direktor je taj koji mi može nešto prigovoriti ali Boga mi i on samo kulturno, nema povisivanja tona, ja čak odem njemu fino u kancelariju pa mu razložim ako smatram da je on pogriješio u nekom postupku prema meni, a on važi za veliki autoritet, i nikad on nije promijenio svoj stav prema meni zbog toga, mislim da me je čak više cijenio. Jednom sam se tako naljutila jer je javno iznio kritiku prema meni, ja protresla od huje, odem fino i kažem, bujrum ,pozovite me u kancelariju i 2 sata kritikujte, ali molim vas ovako više ne, prihvatam sve kritike ,upute, sugestije, ali zna se kako.Dva dana poslije toga dobijem uputu od ginekologa-strogo mirovanje, rizična trudnoća, odem da ga izvjestim, očekujem strogu rezerviranost, kaže, nek je tebi sa srećom i sa osmjehom se pozdravimo. Sav sretan čovjek da me ne gleda neko vrijeme[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|