|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - April
12.4.2016 15:40:36   
BubaDara
Draga Arijana2 ja smlatim po kutiju quattro ledo hahahaha user posted image
I super se osjećam poslije user posted image
Tačkice i ja jedva čekam da mi zaštuca ako Bog da user posted image Još malo i brzo će to user posted image
Nudžejma i ja sad idem češće pi-pi ali i pijem puno tečnosti jer kao treba, pa kontam mora to negdje i izaći user posted image
Bravo za kilažu, nije to ništa 1800g, za poželjeti user posted image Sad smiri crviće i odmaraj da bude sve ok ako Bog da user posted image
Logice naša draga, ako Bog da još malkice user posted image SRETNO od srca i da imaš lahak porod! user posted image
Jedva čekamo novu bebulinu u raji user posted image user posted image user posted image user posted image
Ema08 nadam se da će ti to brzo proći ako Bog da. Možda je od vrućine ili neke alergijice... Sretno na pregledu!user posted image
Sanjalica85 čuj parni valjak! user posted image E kraljice ste majke mi user posted image Ja jučer govorim MM da u ovoj sedmici beba počinje čuti zvukove, a on meni kaže da joj pustim Mozarta user posted image user posted image user posted image
LJubim i grlim i ostale svoje drage ženice user posted image user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu MajaAjna)
Neposredna veza do poruke: 201
13.4.2016 8:27:11   
tačkicaa
Jutro hanumiceeee user posted image
Kako lijep dan user posted image

BubaDara I ja sam vala sinoć smazala cijeli i baš mi nešto bilo fino user posted image Aha, još malo, mada ja očekujem svaki dan, zato se lopina neće ni javit' user posted image
Sanjalice Samo tako, neka Akija, valja omladinu navikavat' na dobru mjuzu user posted image Možda sam ja prenaglila, pa odma' s Mensonom počela user posted image Ništa idemo na Seju Sexona danas, možda i odreaguje user posted image Kad smo već kod toga, ja se neki dan ibretila... Momčić, ne znam neđe '94-'95 godište, kaže nikad nije čuo za Šobića, ne zna ni 'šta' je to user posted image Zato žene, hajmo odma djecu učit' u trbusima user posted image
Ema I ja mislim da je to neka alergija. Ja sam odma proslinila i počela kihat' čim se ovo sunašce pojavilo. Samo eto kod svakog se drugačije očituje
Logica Ima li te? Ima li habera? user posted image Obraduj nas user posted image
Agatha nam se ne javlja u zadnje vrijeme... Ako čitaš, samo mahni da znamo da si živa user posted image

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 202
13.4.2016 8:50:11   
mala_sa
Mahanje i od nas, od jucer cura istackana, pljuskavica mi ke vise na vrh glave user posted image user posted image .
Eh eto pojadah se malo user posted image , inace hB ja sam ok, nekad mi bas bude krivo kad sebe uhvatim da od ovo 2 starijih ne stignem ni razmisljati o mrvi u pupi user posted image .
Hahahaha mojoj su muzika djecije pjesmice, jer trenutno to najvise vrtimo user posted image user posted image

Nudzejma ma za kilazu ne brini, nisi uopste puno dobila. A mozda je kod tebe i veci pritisak jer pisonja jos sjedi pa kad suta nogama sve tebe po m mjehuru user posted image

Logica sretno i hairli, pa kad god da krene aBd user posted image

Arijana meni ne prodje dan da ne pojedem bar jedan kornet, nisam bas ko ostale da spucam po kutiju namah user posted image user posted image

Sad odoh mazati ovu moju istackanu...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 203
13.4.2016 10:28:27   
Lejni
Zene ja sam malo pozabravljala koja je sta pisala pa ako po pomjesam vi cete znati kojoj sta pripada.

Ema vidi kod dr sta ce ti reci, nadam se da nije nista strasno i da brzo abd prodje.

Arijana ja jedem isto sladoled sad mi vise prija nego prije trudnoce. Juce sam provjeravala u Vatri je li poceo onaj dobri svijetli i tamni kinder ali nije tako da sam nadoknadila drugima ali jedem ga naravno. Ma sto kazu zene sta sve trebamo izbjegavati morale bi plan ishrane praviti.

Nudzrjma ista sam ti sa pipi odem u wc i za 20 minuta ogroman pritisak i cini mi se sad ce to biti pun mjehur ali nista samo malo i to je to. Bravo i za kilazu i ja ocekujem prvi skok sad na pregled za 7, 8 dana nadam se da nece biti veci od tvog hehe

Mala_sa mazi curicu, dosta djece bas vidim po gradu ih ima, da joj brzo prodju abd

Tackice, i ja isto cekam jice dok sam lezala osjetim blago blago, i posle ga nema, muz moj jos gori, on bi ofmah da osjeti pokrete i prica sa njim, kod nas ti je prava komedija. Znala sam da ce biti toga ali mislila sam da cu ja biti blesava totalno a on malo povuceniji kad obrnuto. Uskoro ce da nas lupkaju pa cemo reci joj sto se malo nece smiriti da odspavam.

Znam da sam preskocila po nekoga ali sve vas grlim i nasim terminisama sretno.

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 204
13.4.2016 10:48:42   
Lejni
A ja se ni malo ne izjadah za moj problem. Juce sam bila previse aktivna po stanu i predvece su pocela probadanja odozdo nekako nekad slabije malo, nekad bas jace. Kad ustanem, uzas, kad lezim malo bolje. Ne znam sta je u pitanju, bojim se da nije beba nisko pa me negdje udara jer nije bol od besike niti bilo sta slicno.

Eto tako da nas dvoje danas odmaramo citav dan, malo smo obavili sta smo imali i sad kuliranje

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 205
13.4.2016 12:11:53   
Logica
Zene moje evo ja se porodih prije neka dva sata :) pisem kasnije :)

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 206
13.4.2016 12:40:52   
Arijana2
Čestitam Logica da budete živi,zdravi i sretniuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Arijana2 -- 13.4.2016 12:41:50 >

(odgovor članu Logica)
Neposredna veza do poruke: 207
13.4.2016 12:56:55   
Lejni
Cestitam mila, pisi nam detaljnije. Brz oporavak ti zelim. Uzvivaj sad sa svojim piletom malim

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 208
13.4.2016 13:05:33   
search
Ooo mašallah, čestitam user posted image user posted image user posted image
Javi nam se, brz oporavak ti zelimoooo

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 209
13.4.2016 13:07:38   
tačkicaa
Aaaaaaaaaaaaaa došla bebicaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke user posted image Javi nam obavezno detalje user posted image
I naravno brz oporavak, a bebici sve najbolje user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 210
13.4.2016 13:54:31   
mala_sa
Logica iskrene cestitke user posted image user posted image tebi zelim brz oporavak, a bebici dug i sretan zivot user posted image user posted image

Lejni a valjda im je sad ta neka luda sezona pa navalile user posted image . Sto se tice probadanja mozda se momak bio ruzno namjestio, ili si jednostavno bas pretjerala pa tijelo samo salje znakove; u biti cim se smiri nije nista opasno; ali odsad ipak malo smanji tempo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 211
13.4.2016 14:21:08   
Lejni
Mala_sa svakako mi je blizu kontrola pa ce dr sve da vidi a ja cu smiriti. Evo me lezim sve vrijeme i odmaram. I danas me boli ali danas vise kao menstrualni bolovi sa povremenim probadanjima. Kontam mora malo siri se ali se lrepadnem kad me onako jako zaboli kao da mi neko noz zabode. Nadam se da se prestati. Samo da kaze dr da je sve ok pa ako mora da boli neka boli.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 212
13.4.2016 15:36:48   
tačkicaa
Lejni Ti i ja smo otprilike isto trudne, i ja imam tih bolova. Ne stalno. Probada blago češće, a nekad baš probode da se trznem. Ali mislim da nije strašno, inače bi bilo još nekih simptoma, valjda user posted image I nekako mi je nagore što vazda imam osjećaj da mi je stomak zgrčen, prije trudnoće mi je to bilo zbog želuca, pa i sad pripisujem tome... Mada svejedno su mi na umu one kontrakcije koje sam vidjela na prošlom uzv, a i ovo stalno sjedenje ne može pomoć' sigurno user posted image
E jbg pokvari mi se raspoloženje user posted image

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 213
13.4.2016 15:54:04   
MajaAjna
Logica CESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto tebi tvoje bebaneee.. uzivaj user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 214
13.4.2016 15:59:36   
Lejni
Tackice, jesmo isto, valjda tako mora, rastu bebe. Pretpostavljam zato jer osjecam da mi je stomak nisko dole zategnut bas bas kao da ce eksplodirati. Samo neka rastu, ja sam sad dobila dva blaga pokreta pa sam srecnai vesela. A nemoj vala tebi raspolozenje da se pokvari. Sve ce to biti ok. Ja sam se prvih 12 pridezavala sve sto je rekao dr a onda sammpostala neodgovorna

(odgovor članu MajaAjna)
Neposredna veza do poruke: 215
13.4.2016 16:04:39   
tačkicaa
Ma kako ti kažeš, nema veze neka i boli ako to tako treba user posted image Joj osjetila bebu user posted image Blago tebi, ja sam sad pala u neraspoloženje jer kontam kakva ću ja to mati bit' ako ne mogu ni prepoznat' kad se beba javi, nego sve kontam to meni crijeva ili nešto tamo grči user posted image Jer vazda mi se neki zvukovi iz trbuha javljaju user posted image user posted image
Jesu ti to prvi pokreti koje si osjetila? Kako izgleda? user posted image

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 216
13.4.2016 18:33:40   
agatha
Napisah roman i sve propade. Sad mi se ne da ponovo pisati sve.
Helem, bilo je puno sekiracije kod mene prethodnih dana zbog amniocinteze čisto sumnjam da će uspjeti uopće, ali sam bila privatno kod mehmedbasica barem kuja nije štetu napravila ako izuzmem sekiraciju.
Tackice hvala ti puno što si me se sjetila.Ne brini se,ubrzo ćeš biti svjesna bebinih pokreta. Logice Čestitam želim ti brz oporavak a bebici dug i sretan život.
Pozz svim trudnicama...

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 217
13.4.2016 19:03:02   
Lejni
Agatha, meni isto tako puno puta sve propadne i izgubim volju da pisem jos jednom

Tackice sve je to jako slabo, osjecala sam ja neke mjehurice ali prekjuce ujutru i danas je to drugacije. Osjecam pokret. Znaci jako slab i njezan. A opusti se nemoj da mislis tako, pa ne gleda se po tome kakva ces biti. Cim brines oko tih sitnica koje ce svakako doci a pitanje je sad samo dana vjeruj mi znaci da ces o svemu misliti. Bice ubrzo. Samo se umiri i prati. Mi smo zene takve dok cekamo plusic svaki dan posle ovulacije kao godina dug, pa kad to ugledamo kad ce srculence pa kad ce se saznati spol pa kad cemo osjetiti bebu i tako u nedogled. Ja ti zelim da sto prije osjetis bebu da se smiris. Osjecaj...emotivan i divan. Za malo su mi suze krenule od neke radosti.

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 218
14.4.2016 8:12:45   
tačkicaa
Jutro drage moje user posted image
Evo ja dođo' sva raspjevana, vidi se da sam jesensko dijete, čim mi ovo tmurno vrijeme godi user posted image
Agatha A đe da se ne sjetim user posted image Ajde kad se smiriš, polako nam sve prekuckaj, prije potvrde kopiraj, pa ako i propadne samo Paste i eto ga. JA to uvijek radim, od kad mi je par postova propalo user posted image Baš me zanima šta se desilo, ali mi je drago da čujem da je beba dobro user posted image
Lejni Sinoć kad sam legla na spavanjac, kao da sam nešto osjetila neđe dole niže, na desnoj strani user posted image JA sam to skontala k'o pokrete i zaspala s keZom user posted image Jedva čekam kontrolu u subotu aBd, da se uvjerim da je paša dobar user posted image
Ja do sad nisam vodila gospodina supružnika, pa se već počeo žalit', moram ga ovaj put povest', neka se nagleda ljepote user posted image user posted image
Ema Kako osip? Je li se smirio?
Kako li nam je mama Logica user posted image

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 219
14.4.2016 8:55:51   
BubaDara
Logice rasplaka me od sreće na jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitaaaaaaaam od sveg srca, da vam beba bude zdrava i sretna i da vas uvijek čini sretnim i ponosnim roditeljima!!! user posted image
Sunce maloooo, stiglo majki svojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Piši nam detalje kad stigneš i želim ti brz oporavak user posted image LJubim vas user posted image
Tačkice ne brini se , uskoro ćeš ih prepoznati ako Bog da. I ja sam se u početku brinula kako sve osjete a ja ništa ali onda skontaš da nije svaka ni žena ni beba ista pa se strpiš i dočekaš user posted image Kod mene to evo već nekoliko dana dođe najčešće kad legnem na leđa navečer, i odjednom mi se stomak stegne u jednom dijelu (nekad s lijeve nekad s desne strane) i otprilike ja to opisujem kao da mi neka teniska loptica gura ispod kože i hoće van user posted image i drži tako zategnuto 15ak sekundi i samo popusti. Dok drži zategnuto na tom mjestu je tvrdo kao kamen, a kad popusti najnormalnije mekan stomak. Možda je smiješno ali ja to tak osjetim evo zadnje dvije sedmice ali ne svaki dan, da ne misliš da je stalno. U suštini meni su sve prijateljice opisale to kao leptirići ali ja to nisam osjetila nikad, samo baš ovako pokret, ja kontam da se tad okrene pa zapne guzom gore na stomak dok napravi salto user posted image user posted image Eto nadam se da ću pomoći oko prepoznavanja jer sam malo ispred vas. user posted image
Ljubim i grlim ostale ženice...

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 220
14.4.2016 9:31:26   
ema08
Jutro zeniceuser posted image ,

Ja juče napisah kilometarski post i sve mi se izbrisati, a morala izaći pa nisam mogla ponovo pisatiuser posted image

Prvo da čestitam 🎊 našoj Logici, sve najbolje od 💖 bebici i njenim roditeljima. Mogu misliti draga kako si sretna bila kad si je uzela u naručje prvi put. Sve nam piši kad uhvatiš koji slobodan trenutak
😘

Vidim ja sve smo mi blizu, ali ni ja jos je osjetim bebu. Mislim osjetim da se nesto dešava u stomaku ali ne znam je li to to user posted image i bas sam se nekako opteretila tim user posted image
Alergija je malo bolje. U Domu zdravlja mi ništa nisu dali samo acidi borica obloga i kalcij da pijem i to je to.

Eto drage, puno pozdrava svim trudnicama

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 221
14.4.2016 10:03:04   
mala_sa
Jutro i od nas, luda noc bi, niko oka sklopio nije user posted image user posted image user posted image user posted image
Kisa lije a kasnije moram sa A do apoteke, od silnog mazanja vec nam je kreme za pljuskavice nestalo user posted image

Tackice i Ema obicno se ti prvi pokreti osjete kad lezis na ledjima, opustena, uvijek dosta nisko u stomaku i sa desne ili lijeve strane. Ja bih opisala kao mala ribica da te ceski ili lupka iznutra. Meni je uvijek tako bilo.

Agatha hajd kad budes imala volje napisi sta se to sve bilo iskomplikovalo? Bas mi je zao da te nasikirase toliko user posted image

Lejni mora nekad malo i da boli, u biti najvaznije vjeruj svom instiktu. Kad god ti osjetis da nesto nije uredu i da treba pregled odi, jednostavno zena zna user posted image

Gdje li nam je Vrtni patuljak nje bas odavno nema user posted image

Eh eto sad odoh smlatiti dorucak, ako i to uspijem user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 222
14.4.2016 12:10:01   
Sanjalica 85
Pozdrav zenice, evo i nas user posted image

Logica cestitam na bebici user posted image da vam je ziv i zdrav user posted image Stigao tebi tvoj mirisni smotuljak user posted image mogu misliti kako sada uzivate user posted image Brz oporavak ti zelim i pisi nam kada stignes.

Tackice, zasada se drzimo Akija, ponekad malo zaluta i Bajaga, ali to sve preventive radi, da joj od malena udje u uho, da slucajno ne zastrani, ne d'o Bog user posted image user posted image . Probala sam i klasiku ali je iritira, a iskreno i mene tako da je posteno user posted image

Meni jucer neurolog napisa preporuku za carski, pa vidjet cemo sta ce ovi sutra reci na GAK-u. Ja neki dan kako sam skontala, na komisiji bude i zena kojima je mrsko natezat se pa se dogovore sa doktorom da idu na carski, pa valjda ce ga i meni odobriti user posted image Kako god eto mamine smrde za mjesec dana aBd user posted image user posted image

Agatha draga pa sta bi...kako sto kazes dobro je koza nije napravila veci problem user posted image Samo polako, smiri se, ako treba obavi to privatno, svakako ti nalaz kod Mehmedbasica bude gotov za par dana, pa i agoniju i sekiraciju skratis. Pisi nam user posted image user posted image user posted image Saljem puno zagrljaja tebi i tvom zlatu user posted image

Ostale zenice odmarajte, mazite pupe, pjevajte im i uzivajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 223
14.4.2016 12:22:57   
Sanjalica 85
SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

APRIL 2016

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logica user posted image Porodila se 13.04. user posted image
18.04. maya 25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016

07.05. Tajra26
08.05. Dinaina user posted image
10.05. Minie user posted image
12.05. Sanjalica 85 user posted image
16.05. blossom user posted image
20.05. Daliyah92 user posted image

JUNI 2016

19.06. Enisa 1989 user posted image
24.06. felix user posted image
25.06. mala_sa user posted image

JULI 2016

01.07. Mama3333 user posted image
11.07. search user posted image
20.07. Arijana2 user posted image
27.07. nudzejma user posted image

AVGUST 2016

14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016

03.09. Vrtni patuljak user posted image
09.09. BubaDara user posted image user posted image
11.09. agatha
26.09. Lejni user posted image
26.09. samy_lo user posted image
28.09. tackicaa user posted image user posted image

OKTOBAR 2016

06.10. anidla

< Poruku je uredio Sanjalica 85 -- 14.4.2016 12:25:05 >

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 224
14.4.2016 12:28:35   
ema08
Sanjali, pa gdje sam ti ja na spisku :-o

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *