Anoniman -> RE: Ucjena djetetom (19.10.2015 21:01:53)
|
Prije braka uopste nismo pricali o tome kada cemo tacno djecu..Kad smo se uzeli rekao je da nije jos za to,niti smo prvih godinu i vise uopste pricali o tome.Ja sam isla na fakultet,trazila posao,sve je bilo spontano.Mozda da je jednom pitao kada cemo djecu,i ja se isto slozila da to bude nakon nekog vremena u braku. Odjednom dolazi nakon godinu i po dana kao grom iz vedra neba i stalno sa temom sta cemo mi za djecu,vrijeme je sada,hoces neces,ja necu da gubim svoje vrijeme.Ako neces djecu da se razidjemo.Odjednom.Samo zato sto je prosla godina i po tada u braku.Ja nikada nisam rekla da ne zelim da imam djecu.On prica kako je svakim danom sve stariji i da sada treba da se radi na tome a da mene ne moze i nece cekati.Ja sam samo rekla da trenutno nisam spremna,a on forsira kada cu da budem spremna i znam da ako to ne bude uskoro da nema namjeru vise biti sa mnom tako se postavio.Cula sam i da mu prijatelji govore sta ti vise cekas za djecu,mozda je i to jednim dijelom uticalo.Uglavnom on meni daje rok,i sam je rekao spreman je cekati toliko i toliko a poslije toga vise ne.
|
|
|
|