Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
1.ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. bebba bez B bez S 6. damma, bez boobs 7. Henna ze. no boobs :) 8. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 9.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 10.muaaa - Pomašalla boobs stanje 11.Neca xxx 12.medic - normala neka boobs 13. Visnja - boobs kipi 14. senka27 -Senka with solidne boobs 15. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 16.assmiras 17.irenaSA - very milky boobs 18. sretna_mama 19.veeseelaa 20.Skvo RR 21.vještica- boobs free 22.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 23.magicalani - jednu boob donosim sigurno 24.Lady26 - milky boobs 25. Sele 26.pohahontas - 75B 27.Bela.88 - milky boobs,mada manje boobs,a više milk 28.leona81 - boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje 29.Super beba - milky boobs 30.Pahuljicaa 31.tajra26 32.HanadyRR 33.delfin sa boobs 34.lady_bubamara 35.Mila81 36.mama2009
Divnoooo druzenjr...spoj pameti i ljepote na jednom mjestu.....bas sam uzivala...tako.me obradunu ova druzenja kada se srrtnem sa.pozmatim upozn.nove i divne one za koje.mislim da ih znam...,.divno.....
Sefice slike su divne.a moram reci Mico Tico i damo nedostajale ste posebno mislile smo ma vas
pohahontas zaboravila sam ti ime,ti si ženo lijepa ko slika ti si ona zgodna sa dugom crnom kosom jel da? Lady26 niko ne bi rekao da si rodila prije 40 dana,mala ti je med ma sva su dečica medena mila hvala na prevozu Hanady ti si mi kraljica pahuljica prava zgodica Višnja ti si divna i uvek se sa tobom uspem samo pozdavit irena dundeša je sve slađi i slađi vesela ti bi mi pravo pasala za druženje,nadam se da ćemo se još videti medić,bebo i ostale mi se dodatno vidimo ako Bog da
< Poruku je uredio Bella.88 -- 26.4.2015 17:00:06 >
Meni je super bilo. Ispricale se, smijale, bez teskih tema. necu nikoga izdvajati jer mi je drago sto sam vidjela poznate i upoznala par novih forumasica. hvala zenicankama na hediji
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...