ladyblue RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR djeca (5.12.2014 16:40:29)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: mama_alma sretno, fin provod i zaista je RR postala DJL ja ovo zaista ne razumijem! pa valjda mi što smo aktivne i dan i noć treba svoja mjesta da ustupimo ovima što se pojave s vremena na vrijeme, da se ne bi niko osjećao ugroženim. ne bih se bas slozila s tobom..aktivna u kom smislu? ja cesto citam..skoro svaki dan otvaram rr i citam...nekad napisem .. jel to znaci da nisam aktivna? recimo jutros sam pisala i bila tu...otisla po djete u vrtic i nisam stigla..ne ljutim se zaista zasto bi..decko ce dobiti zasluzenih par paketica ne vezano za forum[sm=smiley1.gif] ti si itekako aktivna članica. ne pišeš možda često kao mi ali kada se javiš, vidi se da si "u toku"....eh sada, to što si fulila tajming, to je samo loša karma. ja sam se vratila sa sastanka, F5 kad vidim Višnjin post....mogla sam isto tako biti na sastanku i fuliti....pa šta?! trebala bih da se bunim? mislim, smiješno.....
|
|
|
|