Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam ni da li sam dobro formulisala temu ništa mi originalnije nije palo na pamet...naime,hoću da vas pitam,a sad da li ćete odgovoriti i biti iskrene do vas je,mada bi voljela da budete kako bi mogle razmjeniti iskustva.Jer ovo o čemu ćemo pričati se dešava u životu,odnosno u braku.Nego,da li ste imali iskušenja u braku,da li ste upoznavale nekoga,imale priliku da vam se ta osoba vrti po glavi,razmišljate onako u sentimentalnom smislu?Jesteli nailazili na osobe na koje niste ostajale ravnodušne i kako ste se nosile sa tim 'razmišljanjima'?Kako ste ostajale hladne glave,ako jeste?Ko voli neka priča......mislim da tema nije bila
Eh maco, evo da ti se ja prva javim. Moram priznati da mi se to jednom desilo. Tada nisam bila u braku sa mm, ali zabavljali smo se već dugi niz godina, kada sam upoznala jednog momka. Odmah mi se svidio, jer smo bili potpuno isti, za razliku od mm i mene koji smo sušta suprotnost. Elem, i ja sam se njemu svidjela i mi smo se počeli družiti, išli smo skupa na fax , i svakodnevno smo bili skupa. I kad je došao trenutak da se ja trebam odlučiti da li prekinuti sa mm i početi se zabavavljati s tim momkom, ja odlučih kao što se vidi . I taj momak je sada oženjen ima 2 djece i dan danas mi je on super tip, kad se vidimo stanemo, ispričamo se i to je to. Mislim da se relano to može desiti bio ti u braku ili ne , da ti se neko svidi ili ti nekom, ali eto odluka je na svakom od nas. Ja sam tada baš bila u dilemi, a sad kad pogledam unazad vidim da sam dobro izabrala.
Pa cure drage nije valda da nikada ni jedna od vas nije dosla u takvu situaciju. Andji je bas postavila temu u kojoj se vjerojatno vecina nas moze pronaci. Niko ne kaze da varamo muzeve, ali da ponekad pomislite ''sta bi bilo kad bi bilo'' i kako bi bilo...e to vala svi ponekad pomislimo.
Ja kao i svaka od vas volim kompliment (naravno nesto suptilno, ukusno, a ne neki idiotluk tipa 'jesi dobra' i to) i naravno da primjetim da sam nekome zapela za oko ili mi neko to otvoreno pokaze, ta mi se osoba, ako mi se fizicki ili na bilo koji nacin dopadne, jedno izvjesno vrijeme vrti po glavi. Nisam nikada pomislila da bih bilo sta konkretno ucinila po tom pitanju, ali da razmisljam i pomislim to je gola istina. I naravno da ponekad razmisljam i o bivsim vezama i muskarcima iz moje proslosti i u tome nema niceg loseg jer me ta razmisljanja uvijek ubjede da mi je brak jako dobar i da sam dobro izabrala.
meni se Vin Diesel vrti po glavi, kad god pogledam njegov film to je cak i mm primjetio , mozda treba da prodje jos vremena u braku da mi bila u takvom iskusenju za sad ne, kad mi je neko (da kazem)simpatican uvjek pomislim kako je mm bolji i kako mi ne moze biti ljepse tako da te misli odu i eto tako...
hhahha.....jeste Žana,dajte nam stvarne likove,i ja uzdišem za Acom Pejović,Andrija Milošević.....mm kad god njih vidi na tv-u kaže eno ti onih tvojih.Čuj MOJIH
E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
.ja nisam imala takva iskustva ali moja jedna prijateljica je...počela je hodati sa tim dečkom kad je upoznala jednog drugog...motao joj se taj drugi po glavi...kaže dugo vremena....na kraju se odlučila za prvog....i sad imaju dvije curice...
Hmmm... Desavalo mi se da sretnem osobe koje su mi se svidale, a sa kojima nista nisam imala (ili jesam), pa onda se uhvatim kako razmisljam kako li bi bilo kad bi bilo/da je bilo. A i neki dan na FB naletim na jarana iz proslosti. 100 godina se nismo culi/vidjeli. A on je bio duuuuugo zaljubljen u mene. Kao pokusali smo nesto, ali nije islo. I kaze on meni da me prije par godina sreo sa bivsim i da je bio tako ljubomoran da mu je doslo da ga stocira. I jos me pitao da li se jos uvijek dobro ljubim. I kao da je bar imao mu.a da stisne i opet pokusa nesto...Uglavnom, ne zelim nista imati sa njim, ikad, ali mi je godilo to cuti. Tako da sad za sad nisam imala nikakvih iskusenja, ono tipa da ne mogu prestati misliti o nekome, ili da pristanem da imam nesto sa nekim, ili da razmisljam o tome. MM mi je dovoljan, volim ga, i uopste ne mislim na takve stvari. Nadam se da ce tako i ostati, jer ne zna se sta zivot nosi...
E baš tako,neki kompliment ili lijepa riječ,uvijek godi ženi kad čuje,a onda počnu neke misli(i opet kažem dobro je dok je sve u mislima)a kod nekih Boga mi i djela zato sam postavila temu,dokle je vaš prag tolerancije odnosno izdržljivosti na neke slične stvari,i o tome sam mislila da pišemo
i ja bas ovako i znate sta bih ja jos voljela...imati randevu ono bas pravi ljubavni sastanak gdje spada full zenska oprema sminkaljenje,oblacenje i ti fazoni pa zatim picence negdje na romanticnom mjestu i masa komplimenata...nemora nista vise biti ali bi fino bil da se moze ovako malo i u brako promijenuti ako nista na par sati
Sve je ok dok je to malo flertovanje, znaš ono naše žensko , a čim vidim da me druga strana "pogrešno" shvatila, ja bjež.
i ja bas ovako i znate sta bih ja jos voljela...imati randevu ono bas pravi ljubavni sastanak gdje spada full zenska oprema sminkaljenje,oblacenje i ti fazoni pa zatim picence negdje na romanticnom mjestu i masa komplimenata...nemora nista vise biti ali bi fino bil da se moze ovako malo i u brako promijenuti ako nista na par sati
Sve je ok dok je to malo flertovanje, znaš ono naše žensko , a čim vidim da me druga strana "pogrešno" shvatila, ja bjež.
ovo je bas cool!
Potpisujem te od riječi do riječi. Ja strašno padam na romantiku, čak mi tip ne mora biti zgodan , ali ako ima to nešto, ja sam gotova.A obožavam takve ugođaje, večera, vino, komplimenti ... Što ti kažeš da je se malo zabavljati u braku. Nas će još malo premjestiti na temu eskort dame.