veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: berni Razumijem u potpunosti, i stvarno zelim da sto prije prebrodis sve to... Kod mene je skroz suprotna situacija i moram je podjeliti s vama. Moja svekrva je sprat ispod, kad smo donijeli bebicu kuci mislila sam da ce moja mama i ona sve, da meni nece dati nista ni da okupam ni da presvucem i to je bio moj strah. Desilo se suprotno, svekrva je izlazila dnevno kao vizita 5 min, stane iznad kreveta, kaze dobro je beba i preko vrata. Mama mi je bila 7 dana i pomogla mi, a onda sam ja sama. Isle su mi mnogo na zivce te vizitne posjete. Nikad nije okupala, nahranila a kamo li guzicu oprala dijetetu. Iskreno meni drago, al mi zao zbog muza. Kako je njemu kad vidi kako to moja mama s merakom radi. I dan danas kad se I ukaki a moja mama je tu nikad meni ne da da je perem. Da ne spominjem svekra, njega dijete kad vidi vristi. Za koji dan ce joj aBd biti 5mj nikad je nije uzeo u naramak. Nije da ne zna i nema iskustva ima i tekako jos 2 unuka... Ima svega na ovom dunjaluku... isto je i kod mene, sad nažalost il sreću, meni nije ni palo na pamet da treba drugačije, jednostavno sveki radi, zauzeta je , kad naleti ja sam već sve namirila, ne čuva mi djecu nikad i jednostavno nema potrebe za hranjenjem, kupanjem i preslačenjem dječice od strane nje a sa druge strane ode kupi Esmi hipp mlijeko, pelene, Ajša haman pa svaki drugi dan od nje dobije il 5, 10 il 20 KM skužila sam ženu, ona tako pokazuje ljubav i ja sam to tako i prihvatila,jednostavno nismo svi isti možda tvoja sveki ne želi da smeta a ako ti je djever momak pa landara jednostavno nema kad sa se bavi haman tek rodjenim djetetom, a burazer mu garant nije kući stalno i vjerovatno vrijeme posjete ne paše, možda konta šta će on tu kad mu buraz nije i tako pomiri se ti s tim i živi svoj život, ne tersaj i ne izjedaj sebe a tm ako mu nije pravo nek popriča sa njima, to su već njihove stvari