Okarica -> RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma (26.3.2009 16:19:49)
|
IZVORNA PORUKA: budućamama Mislim da ne treba previše širiti koncept emisije, ako pođemo od zatrudnjivanja, preko trudnoće, stanja u porodilištima, staja u zdravstvu, stanja u državi i statusu trudnica i porodilja u istoj, potrebama mldb djece i sl... mislim da će emisija izgubiti na kvalitetu jer je malo vremena da se sve ovo kvalitetno predstavi i objasni. Svakako treba napomenuti raznovrsnost RR i naših članica, ali se držati određene teme. To je moje mišljenje. Draga moja, ne znam na koju konkretno temu misliš, ali ne znam šta može biti važnije od navedenih problema. U svakom slučaju Aleksandar je pametan čovjek, on će vjerovatno odlučiti o konceptu emisije, budući da ovdje baš i nema konkretnih prijedloga. Kako god bude, ja sam definitivno uz TV (ukoliko me nešto ne spriječi) i želim da se RR predstavi u najboljem svjetlu. Iskreno mi je žao što ti nisi mogla da prihvatiš nominaciju jer si dosta doprinijela ovom forumu, naročito na podforumu "zatrudnjivanje". Puno poljubaca tebi i svim ostalim forumašicama!
|
|
|
|