Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Medic ljepoto. Neka vam je cura zdrva i ziva duuuugo, duuuuogo a i vi s njom Masallah bebare
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Masallah, Medić malenoj curiciželim svu sreću u životu, da uvijek bude okružena ljudima koje voli i koji je vole! da joj dragi Allah da svu sreću svijeta! A tebi brz oporavak!
Hvala vam lijepe moje cure. Amin na zeljama. Neka su nam sva nasa djecica zdrava, ziva i sretna inshallah
Ljube vas Fatih i Umma sa mamom
ljubac.. nadam se da se dobro oporavljas. za ostalo ne brinem ;) ime je prelijepo. da bude ziva i zdrava dugo, dugo godina :)) kako je braco? je li se on navikao? sta mu je beba donijela za poklon .. gledala sam neki dan u OBIju romobile, kontam je Fatih dobio romobil ili je 'seka' nesto drugo skontala
Hvala vam lijepe moje cure. Amin na zeljama. Neka su nam sva nasa djecica zdrava, ziva i sretna inshallah
Ljube vas Fatih i Umma sa mamom
ljubac.. nadam se da se dobro oporavljas. za ostalo ne brinem ;) ime je prelijepo. da bude ziva i zdrava dugo, dugo godina :)) kako je braco? je li se on navikao? sta mu je beba donijela za poklon .. gledala sam neki dan u OBIju romobile, kontam je Fatih dobio romobil ili je 'seka' nesto drugo skontala
Amin draga E bas onaj dan nakon price o romobilima nije proslo sat vremena mene ti zigne stomak i pravac sala Uglabnom sve je super proslo, za nepovjerovati naspram prvog porordjaja :) Romobil cemo gledati cim pocnemo sa sekom izlaziti za koji dan, ne mozemo cekati cetersenicu otici ce nam sunce :) A seka mu donijela komplet nekih autica trkackih na baterije sa sinama i kompletnim igracima glavu mi probi zvrndajuci A danas pred iftar isao je da kupi sa babijem plastelin i kupio je seki jednu malu lutkicu
Amin draga E bas onaj dan nakon price o romobilima nije proslo sat vremena mene ti zigne stomak i pravac sala Uglabnom sve je super proslo, za nepovjerovati naspram prvog porordjaja :) Romobil cemo gledati cim pocnemo sa sekom izlaziti za koji dan, ne mozemo cekati cetersenicu otici ce nam sunce :) A seka mu donijela komplet nekih autica trkackih na baterije sa sinama i kompletnim igracima glavu mi probi zvrndajuci A danas pred iftar isao je da kupi sa babijem plastelin i kupio je seki jednu malu lutkicu
hvala Bogu na lakom porodu.
znaci sad stvarno pocinje spektaktl
e dusa mala, cuj kupio joj lutkicu .. meden je stvarno