veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: mama_alma Mislim, stvarno čitam, i naprežem moždane, ali ne ide, otac, hallo, otac, a ne komšija, stranac ili neko treći, ako je odlučila da rodi dijete s njim, pa i živi s njim očito je lik ok, zaista vas ne shvatam, moj muž je moja desna ruka, moj najbolji prijatelj, moja podrška, kada mene nema on je tu, kada sam bila u bolnici na čuvanju tzrudnoće ni jednog trena nisam imala dvojbe kako će i šta sa L, doduše jer je i svekrva tu, ali očito sam ja neka čudna biljka mislim halo u kojem svijetu TI zivis otac je otac AL NIJE SVAKI OTAC ISTI Ja imam u okolini primjer "oca" koji je ostavio majku i svoje troje djece radi druge I ON SE ZOVE OCEM, i neko mu je nekad beskrajno vjerovao i volio ga, al nazalost stvarnost je surova. Sad npr taj otac obicno nece da uzme djecu kod sebe ni u mjesec dana a i kad ih uzme dovuce ih kad je njemu cejf i ostavi pred kucom majke same ne pitajuci je jel ona tu ili ne. I TO SE ZOVE OCEM nazalost mozda je ovo druga krajnost, al ima i nezainteresovanih oceva. Ja npr vidim svog tetica, POJMA NEMA OKO SVOJE DJECE. Njegova zena se cudi(sad za maj bili skupa) kako mm oko moje curice brine. ,ZALOSNO JE AL ISTINITO. ja koliko vidjeh žena nine nigdje napisala da je muž od pomenute švalerčina, da ih teroriše i slično, kako se sjećam napisala je da je uzeo malca da joj pomogne da ga uspava, ako se bodro sjećam, i mislim ovdje ako se ne ide u krajnost, tema nije tema, jest vala, vama otac odmah ne valja, probisvjet ako majka ne ostavlja dijete kod nje zašto je teško shvatiti da ima majki koje su prebrižne il dok je dijete malo smatraju da je najsigurnije kod nje nemaju sve žene potrebu da ostavljaju djecu bez njihove nazočnosti, ako već sebi mogu priuštiti da su pored svog djeteta ok , pa šta