Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja porucujem, nekome ko je jaaako daleko od mog zivota da bih voljela vratiti vrijeme, sigurno bih drugacije postupila, samo jedan korak da mogu ispraviti sada bi vjerovatno bili jako sretni, mozda bi nasa ljubav bila epskih razmjera- ipak nikad necemo saznati... Oprosti mi...
hoce li se ova suza skotrljati zbog tebe ili zbog nekih mojih skrsenih ideala? Koji god razlog od ova dva....nije dobro.....
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
draga D_K , kako se zahvaliti nekome ko te na ovakav način iznenadi i obraduje,a uopće ga ne poznaješ? hvala ti beskrajno na divnoj narukvici za moju princezu,a takođe ti hvala na činjenici da još uvijek ima divnih ljudi
Da mi je neko pricao da covjek moze biti TOLIKO sebican ne bih vjerovala....mada i sad sve kontam mozda te fakat neko zacarao ili nesto jer nemoguce je biti TOLIKO sebican i egocentrican....al stvarno
a dobar ti je pogled odozgo..nekako suncano lijepo...gledam Sarajevo ko na dlanu...trazim tebe a nema te...a i da si tu nebih te vidjela...velika ona marama brate..pokrije cjelo lice.... a koga briga za lice.jel de? Vidimo se rego...rekoh li ti da MI falis?
Mili moj tajo...pazimo je...ne kao što si ti i nemožemo nikada zmjeniti tebe...al svu ljubav ovoga svijeta pužamo mami... Falio si nam i ovu noć...više nego ostalih... al znam da vidiš i smješakaš se jer je uspjela...
Mili moj tajo...pazimo je...ne kao što si ti i nemožemo nikada zmjeniti tebe...al svu ljubav ovoga svijeta pužamo mami... Falio si nam i ovu noć...više nego ostalih... al znam da vidiš i smješakaš se jer je uspjela...
suze mi krenuše
veliki
I ovaj Bajram stiže, i opet sam sretna i tužna, i opet sam krila suze. Nedostaješ puno, sve više i više. I opet u glavi vtim film, kako smo ti ja i Tarik krenuli od Bajrama, prvi put a ispalo da smo stigli na dženazu. Gledam dječake sređene, krenuli da po zgradi dijele kurbane. Tarik kao veliki čestita Barjam, daje kurban, Teufik pošto on ne dijeli, a nešto bi da da, pruža svoju Bajram banku. Bio bi ponosan na njih. I da znaš kako samo liče na tebe, isti su. Još u košuljicama, ma ko da tebe gledam. I da znaš volim ih normalno ko što majka voli dijete, al volim i dodatno što su mi isti kao ti, što imaju tvoj smisao za humor, tvoje skolonosti.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
I ovaj Bajram stiže, i opet sam sretna i tužna, i opet sam krila suze. Nedostaješ puno, sve više i više. I opet u glavi vtim film, kako smo ti ja i Tarik krenuli od Bajrama, prvi put a ispalo da smo stigli na dženazu. Gledam dječake sređene, krenuli da po zgradi dijele kurbane. Tarik kao veliki čestita Barjam, daje kurban, Teufik pošto on ne dijeli, a nešto bi da da, pruža svoju Bajram banku. Bio bi ponosan na njih. I da znaš kako samo liče na tebe, isti su. Još u košuljicama, ma ko da tebe gledam. I da znaš volim ih normalno ko što majka voli dijete, al volim i dodatno što su mi isti kao ti, što imaju tvoj smisao za humor, tvoje skolonosti.
Ista sam :((
< Poruku je uredio medic slatki -- 16.10.2013 13:23:12 >
Boli vas ku*ac sto ja necu vise djece....boli vas ona stvar i tebe K i tebe S...Lako je tebi K pricat kad nemas djece sto mi eto necemo( Allah da) znam ja da da...ali moras i ti dat da bi ti On dao...a tebi S su cure vec velike i imaju konja koja rinta za vas i vase prohtjeve....Mislim otic u Zg u max maru i spicit novu kolekciju je wauuuuuu......
Trpim vas dva dana kako me handrite.....e pa idite u 123445 pm oboje...
Bako izdrži molim te , izdrži mila batikice moja. Ne daj se, možeš ti to, ja znam da možeš. Moraš ti još praunučića dočekati, ljubiti i maziti, moram bar još hiljadu puta glavu u tvoje krilo staviti ....
Mila moja ...
Bako izdrži molim te , izdrži mila batikice moja. Ne daj se, možeš ti to, ja znam da možeš. Moraš ti još praunučića dočekati, ljubiti i maziti, moram bar još hiljadu puta glavu u tvoje krilo staviti ....
Mila moja ...
ih ninulinice moja,tacno znam kako ti je...moja nije docekala unucice od mene , al tvoja aBd hoce !
nemate vipojma kako je kad boli, al nije mi zanjih nego za tebe zar te nije ni truncicu dotaklo, zaboljelo,makar suzu nazor natjeralo,kakav si ti covjek bio a sad........ gdje je nestao, u kom vrtlogu.Nebitno hvala Bogu jos usati mogu, hocu moram, glau gore, kome je jos sutra obecano samo dragi Bog zna. a ja odista jos pamtim
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.