Kikitown -> RE: Azoospermija (4.9.2013 11:58:25)
|
Voljela bih da podignem ovu temu, jer sigurno je da nas ima (nazalost) mnogo takvih. Bez obzira na temu spermiogram, voljela bih da imamo temu samo za nas da bismo razmjenjivali iskustva, a da pri tome ne opterecujemo korisnike i korisnice koji hvala Bogu ne moraju da se susrecu sa tim. Za one koji ne znaju,ja i suprug smo 2 godine u braku. On 40 ja 30god. Dijagnoza azoospermija. Svi nalazi u redu, ili bar u granicama normale. FSH, T, LH. Punkcija kod Balica nista niti u jednom testisu. sada se spremamo da povadimo nalaze koje su nam poslali u mailu iz Bahceci, pa da odemo na micro tese. Redovno pratim na Rodi temu Azzo statistika, gdje curke i decki razmjenjuju iskustva, bodre se i cuju redovno. Cak su se i upoznali u klinici i neki od njih su postali i prijatelji, jedna je sretnica trudna, kod jednog sretnika su pronasli 20 spermija na micro tese. Voljela bih da se i mi cujemo i razmjenjujemo iskustva i sve sto smo do sad ucinili, jer se u zadnje vrijeme osjecam tako tuzna. I sama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nakon sto smo uradili punkciju saznali smo koliko je stetna zapravo. Nikom je ne bih preporucila, pogotovo ne kod Balica gdje sve i da pronadju nesto to ne mogu sacuvati. Ali to je nase iskustvo, nasa greska. Ponekad mi samo treba da bar jednom od nekoliko ulazaka na ovaj forum dnevno vidim da neko misli i na mene. Tamo nekakvu kikitown cije su se karte razletile prije nego je i pocela graditi kulu.
|
|
|
|