Puslica -> RE: Grcevi kod beba (4.8.2009 14:52:10)
|
CAO SVIMA ja placem kad spomenete grceve ,imam dvije djevojcice blizankinje stare 2,5 mjeseci i toliko vremena imaju grceve jedna faza je trajala u 40 dana pa pauza dva dana i nastavili se kolici ,sve smo probali od kapi sab simpleks i espumisan ,caj od komoraca,rendanje muskatnog orascica na vrh kasicice sa kap ulja da beba polize 10 min prije jela,sirup colice baby,nurse harvey...nista nista i nista,mjenjala sam i hranu i uzimala onu novalac protiv grceva nista............kad trebaju da jedu ja osjedim,sad sam uvela striktno masiranje mlakim uljem prije i nakon jela a dok jedu procedura,kamilicu nisam nesto posebno davala jos mi dr rekla da nedajem jer ubrzava rad crijeva medzutim dajem vec par dana zasladzenu kamilicu obavezno jednom na dan i vjerujte dok je piju isprduckaju se a cak odma i pokake...promjenila sam i flasice sa aventovih uzela nukove koje imju cuclu u obliku suze i rupicu koja nalijeze na nepce pa beba kad pije puni usta i onda guta a sa aventovom koja ima stvarno grublju cucu mlijeko pada direktno u grlo ,probajte vidjecete razliku puno malje zraka se nagutaju i onda u toku jela cim osjetim da prokurbla zrak kroz crijeva okrenem ih potrbuske preko koljena da podrignu da taj zrak nebi sisao dalje...samo se n adam da ce zavrsiti sa tri mjeseca kao sto kazu ,a sta je s tim sto su nedonoscad tek bi trebale imati mjesec dana ???
|
|
|
|