elmaL
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma Joj, vesela pa ti baš ode u krajnost, žena spominje kiflu,a ti ode na izlaske i ostalo, nego vidm pitala si samiju za sex,nije ti odgovorila, ali mene evo zanima, da li mislite da je sex zaista presudan u jednom braku, ja mislim da nije sve u sex-u da da nije presuda, krenem od mene same , koja sam imala rizičnu trudnoću, pa smo preživjeli tih 9 mjeseci, činimi se nikad nismo bili bliži, pa krenem od moje drugarice koja je oboljela od teške bolesti, karcinoma, muž je cijelo vrijeme bio uz nju, dok je bila po bolnicama, teparijam,operacijama, vla nešto ne znam da im je pao na pamet, a kamoli da su g a upražnjavali, pa eto sad moj radni kolega žena mu bolesna, ma ne pada mu na pamet, tako on kaže, pa onda parovi koji su razdvojeni, npr. zbog pola, i još nebrojeno primjera, baš me zanima vaše mišljeje Dobro ti ovdje govoriš o situacijama kad je sex onemogućen, pa normalno ako je žena bolesna, neće čovjek doći i tražiti sex i obratno, kao i trudnoća, kilometri i mnogi drugi razlozi su opravdani. Ali kad su sve stvari normalne, uobičajene, sex je itekako bitan, ja naravno govorim u svoje ime, ali recimo ako nemamo sex nekoliko dana, vidim na sebi da sam nervoznija, a dan poslije sexa cvjetam, ništa mi nije mrsko uraditi, a o bliskosti s mužem da i ne govorim. Znači, i psihički i fizički sex me osnažuje i itekako mi je potreban, svaki dan više Ne postajem ovisnica, da se razumijemo Ne mogu reći da je sex presudan, ali brate potreban je za normalan i sretan brak. Nismo svi isti, i ne mora značiti da ovo važi za sve, da se odmah ogradim.